Ha a Bibliában többször is le van írva, hogy a hosszú haj férfiak számára nem való, akkor miért ábrázolták évszázadokon keresztül hosszú hajjal mind Istent, mind Jézust, mind egy csomó más bibliai szereplőt is hosszú hajjal az évszázadok folyamán?
"Minden férfi, aki fedett fővel imádkozik vagy prófétál, szégyent hoz fejére. S minden asszony, aki födetlen fővel imádkozik vagy prófétál, szintén szégyent hoz fejére. Éppen olyan, mintha megnyírták volna. Ha pedig az asszony nem akarja fejét befödni, vágassa le a haját. De ha megszégyenítő az asszonyra, hogy a haját levágassa vagy kopaszra nyiratkozzék, födje be a fejét."
Hol írja, hogy csak férfi jelenlétében kell befödni a fejet? Vagy akkor férfiak is imádkozhatnak sapkában, csak nő jelenlétében nem? Hogy van ez?
"Ha pedig jelen van férfi , akkor annak kell imádkoznia, tehát nem a nő imádkozik, nincs miért befedni a fejet."
Ez Isten igéjének kiforgatása. Mivel az őskeresztények együtt imádkoztak, ha az előimádkozó férfi volt, akkor is imádkoztak vele együtt a többiek. Tehát a nőknek is be kellett fedni a fejüket.
"Tehát ha egy férfinak hosszú a haja, akkor az szégyen, ezt a természet tanítja, vagy is ez az elfogadott."
Mióta természetes az, hogy a férfinak rövid a haja?
Pont az a természetes ha hagyja nőni. Semmi természetes nincsen abban, hogy ha ollóval, késsel vagy mással levágja.
Ez pusztán a nekem ez tetszik vagy most ez az elfogadott és rámondjuk, hogy természetes.
Ha Istennek annyira nem tetszenek a rövid hajú férfiak akkor teremtse őket úgy, hogy ne nőjön hosszabbra a hajuk, a nőket pedig úgy, hogy mindnek nagyon gyorsan nőjön és szép hosszúra.
Engem már nem döbbent meg, s állítják pont úgy, hogy a legnagyobb bibliai prófétának is hosszú haja volt.
Rendben, azt tesztek amit akartok....
Nem vagyok szekta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!