Azt el tudom képzelni, hogy egy olyan titok van a háttérben a világ működésével kapcsolatban, amit az ember soha nem fog megérteni.
De azt racionálisan nehéz elképzelni, hogy minden értünk emberekért jött létre, és van fenntartva. Ha ez igaz, akkor a lélek és az egész szellemvilág szándékosan el van rejtve a tudatunk elől, és az emberiség teljes tévúton jár.
Nagyon sokáig hittem az Istent, hittem benne, de néha már tartok tőle, akkor is, hogy mi van, ha nem-e kitalálták mégis csak Istent?
Ahogy Batmant, Jokert, Pókembert is kitudták találni akkoriban, mi van akkor ha Istent is nem-e csak kitalálták és minden embernek csak egyszer jár 1 élet, mert mindenkit csak a szülei hoztak a világra és kinek hogy alakul az élete, kinek milyenek a lehetőségek és a sikerek mindenki úgy éli le az életét, amilyenek a lehetőségek és körülmények.
Isten, Jézus Krisztus, Szűz Mária tulajdonképpen ez egy legenda, amiről megemlékeznek az emberek. Arról szól a vallás és a himnusz. De a poén a dologban az, hogy semmi közünk nincs hozzájuk, ugyanannyit tudnak rólunk Isten, Jézus Krisztus és Szűz Mária, amennyit mi tudunk róluk, pont ezért nem lesz semmi sajnos a halálunk után.
Hanem a családunkkal élünk együtt, anya, apa, testvérek, kinek vannak testvérei és ki egykének született.
Csak a család ahova tartozunk mindnyájan emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!