Amíg nem tapasztaltam meg Isten szeretét én úgy gondoltam, hogy annak van, aki hisz Benne.
Azt nem mondták, hogy lehet érezni és beszélgetni Vele.
Na, mert akiknek van füle a hallásra az hallja Jézus szelid hangját és akiknek tiszta a szíve azok valóban meglátják Istent a körülményeikben.
Szóval kell a kapcsolódás mindenképpen, hogy ne csak higyjünk, hanem tapasztaljuk is meg az Igazságot.
Nyilván,Isten létezését-netán nemlétezését- nem lehet egzakt módon igazolni,vagy cáfolni,de mindazok,akik hisznek benne és Krisztussal járnak, van saját tapasztalatuk,így létezése nem kérdéses.
Az egy másik dolog,hogy van-e egy embernek értelme felfogni a világ dolgait.
Ha vizsgálunk egy élő organizmust,az nem jöhetett létre véletlen. Ahhoz értelmes tervezőre,alkotóra volt szükség s nem is beszéltünk még a csodás gyógyulásokról.
Természetesen annak feltételezése,hogy létezik egy valaki,aki mindent tud és ítéletre von minden embert a tetteiért, azoknak,akik nem tűrik mások kontrollját,félelmetes hír,ami elől homokba kell dugniuk a fejüket. Ez az ateizmus forrása.
Ennyi ideje velem vagy Lucifer és még mindig nem értetted meg? Isten ott van mindenhol, mindenben. A fejben az ördög tekeredik és vonaglik.
Meddig kell még veletek lennem hitetlen nemzedék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!