Van olyan ember aki nem hiszi el, hogy Jézus az emberiség megváltója, megkédőjelezi a küldetését és elveti a feltámadását?
Nem kérek megváltást.
Köszönöm.
Én őszintén tiszta szívemből, lelkemből hiszem, hogy Jézus az emberiség megváltója, és feltámadt.
A többiek számára van elég hely a Pokolban.
A szokásos.
Az inas a gyilkos.
"#12
Te kis rosszindulatú!"
Mind azok, kik nem fogadják el Krisztus atyánk áldozatát nem érdemelnek más sorsot:
Van! Pl. én is közéjük tartozom.
De álljunk csak meg egy pillanatra! Csekély értelmű #12 és # 16. hozzászólók, rázzátok már helyre azt a néhány agysejteteket:
Mi is a bűn fogalma!? Számotokra mit jelent a "TUDVA ÉS AKARVA!?"
Nem bírjátok fölfogni, hogy a hit nem akarat kérdése? Az egy "isteni erény", vagy MEGVAN, vagy NINCS. Innentől fogva nincs miről beszélni.
16
Olvasgasd a Bibliát és rájössz talán, hogy az Jézus feltámadásának, ... elfogadása nem elég a mennyországhoz és te jelenleg ezek alapján mész a pokolba.
Úgy, hogy őszintén kérlek (valószínűleg a többi pokol töltelékkel), hogy javulj meg és kerülj a mennyországba. Nem szeretném, hogy velünk együtt a pokolra kerülj.
Nem tudok olyan dolgot elvetni, amihez még el sem jutottál.
Először azt kellene bizonyítani, hogy Jézus tényleg élt ÉS isten fia volt.
Aztán jöhet a többi hókuszpókusz.
Kedves 12-es és 16-os!
Az a gondolat hogy bárki, aki nem hiszi azt, amit ti, megérdemli azt, hogy az örökkévalóságig szenvedjen szerintem egy undorító és veszélyes gondolat, és erősen javaslom hogy gondoljátok át az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!