Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ordítva lehet imádkozni?

Ordítva lehet imádkozni?

Figyelt kérdés

A szomszédban van egy muki, hajnali fél 5kor mondja...üvölti a reggeli imáját, de úgy ordít, hogy felveri a fél környéket. Az a sírós üvöltés, mintha kukoricán térdelne.

Nem néz ki úgy, aki elfogadna egy jó tanácsot és én se nézek ki úgy, mint aki adna neki egyet, szóval Istennel kéne megvesztegetnem, ehhez kéne néhány érv.

2023. aug. 7. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, merre laksz... Nem engem hallasz? Szoktam sírni, zokogni imádkozás közben. Néha talán "ordítani" is, bár nem tudom, hogy pontosan mit értesz ezalatt. Mindenesetre én azt hittem (reméltem), hogy nem hallatszik ki a házból.

Férfi vagy nő akit hallottál?

2023. aug. 16. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:

férfit hall szerintem ("muki")

azért hajnal fél ötkor ne óbégass olyan hangosan, akárki vagy

csendháborításnak számít, ha nem tudnak miattad pihenni az emberek, és ki lehet a rendőrséget miatta hívni

2023. aug. 16. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam, hogy azt írta, hogy "muki" - és akkor tényleg vsz férfire vonatkozott, de azért érdekelt.

Nekem talán egy szomszédom van, de komolyan nem hiszem, hogy kihallatszana a házból.

Mármint a mellettünk és mögöttünk lévő telken nem lakik senki, csak egy oldalon, de messzebb van az épület.

Azért várom a kérdező reakcióját.

Az milyen ház, tömbház, ahol te laksz? Lakások?

2023. aug. 16. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!