Aki öngyilkos lesz az a pokolra jut vagy örök kárhozatra?
Nagyon visszatart ez a félelem
A vallás egyébként tényleg hatalmas bűnt követ el a pokollal való fenyegetéssel. Mivel ezért nem merem megtenni az öngyilkosságot. Félek pokolra jutok, vagy örök kárhozatra. Mert egyszerűen érzem hogy ez lenne a legnagyobb bűn. Az életem eldobása. Kellemetlen hogy az egyház azt sugallja hogy aki egész életében hívő volt és igyekezett keresztényien élni, az ha öngyilkos lesz egy önhibáján kívül történt probléma miatt az utána már a pokolra való. De ezzel a nézettel az egyház nem ad más alternatívát emberek tömegének így marad az alkoholba menekülés.
Kedves 20-as!
Még neked is lehet szar...;)
Hát ha engem kérdeztek ez mind az emberek félelemben tartása, hogy majd halál után ez lesz, meg az lesz, nem lesz amúgy semmi.
Ez csak az emberiség félelemben tartása, hogy kezelni lehessen az embereket a földön.
De a baj az, hogy már nem is olyan sok embert lehet vele kezelni, ezzel a halál utáni hova kerüléses dolgokkal, meg az Istenhittel, mert csak pár embert lehet már lassan csak félelemben tartani ezzel, nem pedig az egész világot.
Nem lesz amúgy halál után semmi, ahogy a virág elpusztul a kertben, úgy az ember is.
Igazából földönkívüli beavatkozással jött létre az emberiség, ergó leszálltak a földönkívüliek és azok adtak életet és civilizációt a földre.
21
Volt. De akkor sem voltam egy olyan lehúzós hulladék mint aki olyanok ír mint te.
Rátaposól arra aki a földön fekszik és próbálsz lehúzni másokat akik nem.
Undorító ez a viselkedés.
Utolsó vagyok a 25-ös.
Na meg sokszor beleképzeltem magam a halálba, hogy milyen érzés meghalni, hogy nem látsz, nem hallasz, nem kapsz levegőt, nem tudsz magadról egyszerűen semmit, nem egyszer nem kétszer képzeltem már magam bele a halálba és még a híradóban sem sehol se mondták, hogy bárki is visszajött a halálból, így soha nem hittem benne, legalábbis "ÉN" hogy halál után lenne valami.
Kérdésre vallási szemszögből a válasz:
https://www.youtube.com/watch?v=0cMfomRy0KU
Ha engem kérdeztek, akkor én személy szerint azt válaszolnám, hogy fordulj szakember segítségéhez kérdező.
És ezt most vallástól, Istentől függetlenül mondom.
Amúgy meg a 2 pipás válaszoló honnan hord össze ennyi zöldséget? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!