Aki öngyilkos lesz az a pokolra jut vagy örök kárhozatra?
Nagyon visszatart ez a félelem
A vallás egyébként tényleg hatalmas bűnt követ el a pokollal való fenyegetéssel. Mivel ezért nem merem megtenni az öngyilkosságot. Félek pokolra jutok, vagy örök kárhozatra. Mert egyszerűen érzem hogy ez lenne a legnagyobb bűn. Az életem eldobása. Kellemetlen hogy az egyház azt sugallja hogy aki egész életében hívő volt és igyekezett keresztényien élni, az ha öngyilkos lesz egy önhibáján kívül történt probléma miatt az utána már a pokolra való. De ezzel a nézettel az egyház nem ad más alternatívát emberek tömegének így marad az alkoholba menekülés.
Most nekem is olyan jó kis melankólikus hangulatom lett, mint régen. Jót tett, hogy 1 órája ettem először. Előtte csak két kávét egy csésze teát és fél liter sört ittam.
Kitartást!
Hallgass egy kis nyugtató zenét:
# 13.
Az iskolához képest az élet már gyerekjáték volt.
#15. Nem születtem semmivel jobba mint bárki más.
De az iskola egy fogolytábor, egy börtön, börtönállapotokkal és kápókkal. Boldog voltam, amikor kiszabadultam, és végre úgy élhettem, ahogy szerettem volna. Soha többé nem kerültem olyan megalázó szituációkba, mint az iskolában. Soha többé nem kényszerültem senki vegzálását elviselni, mint az iskolában. Az iskola okozza számos gyerek és kamasz halálvágyát és öngyilkosságát. Az élet ahhoz képest már maga a szabadság, az életedet te alakítod, senki nem szólhat többé bele, a te felelősséged, ha rosszul irányítod.
És nem kell, hogy bármit alám tegyen bárki. Nem az anyagiak tesznek szabaddá. Hogyne lenne kilátás meg jövő? Azt csinálsz, amit akarsz!
Ha tudatában van, mit tesz, akkor valószínűleg elkárhozik.
pokol=sír
kárhozat=második halál, ami végleges
Örök szenvedés nincs, a pap pedig semmi alól nem oldoz fel.
17
Légy szíves a saját nyomorodat ne általánosítsad és ne vetítsed ki másokra.
Üdv,
Egy átlagos családban felnőt válaszoló aki szereti az életét és a munkáját.
Ha egész nap csak feküdni akarsz és semmit se csinálni akkor elhiszem, hogy megterhelő lehet számodra az, hogy ha meg kell emelned a kisujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!