Mit adott a teizmus a világnak?
Milyen lábnyoma van a teizmusnak a mindennapi életünkre?
Milyen találmányok, kutatások, rendszerek, elvek köthetők a teizmushoz?
Kik a leghíresebb teisták, akik valami kézzelfoghatót tettek le az asztalra?
Vannak e káros következményei az teizmusnak (globális szempontból)? Ha igen, mik?
9
Miért kell rendszeresen leírogatnod a hazugságaidat?
Miért jó ez neked? Ha ennyire rá vagy fixálódva a tisztességes keresztényekre akkor próbálj meg tisztességes keresztényként élni.
13. Akkor írd már le azt a hazugságomat, ha már ennyiszer leírtam újra meg újra..
(Spoiler: Most ki fogja játszani a ,, MoSt NeM FoGoM eLőKeReSnI!!!!,, kártyát, és soha nem tudjuk meg, mi az a hazugság, amit én újra meg újra leírok..)
"akkor nem lenne gyűlöletkeltés a tisztességes keresztények ellen."
Itt azt hazudod, hogy gyűlöletkeltés van a tisztességes keresztények ellen.
"De ha az vállalja fel, hogy tisztességes keresztény, akkor mindenki kigúnyolja, és hülyeségnek tartja. Ezt okoztátok."
Ez szintén elő szokott kerülni és szintén az egyik hazugságod.
Ezenfelül van még egyéb hazugságod is de az nem olyan gyakori.
Na csak nem sikerült előkeresni.
16
Csak nem sikerült felfogni. Több kérdés alatt is behazudta, hogy tisztességes keresztényeket üldözik.
Amit a 14. kért az az volt, hogy:
" Akkor írd már le azt a hazugságomat,"
tehát, hogy mi volt az amit gyakran előkerülő hazugságnak tituláltam a kijelentéseiben és nem az, hogy keressem elő azokat a kérdéseket.
Ezt meg is tettem.
Az pedig már mellékes, hogy jött pár gerinctelen és lepontozta anélkül, hogy legalább indokolta volna.
Miért, mit adott a világnak az ateizmus? Kommunizmust. Fasizmust. Darwinizmust és szociáldarwinimzust. Fajelméletet. És most a liberalizmust. Soroljam még?
Na ezeknek mind az ellentéte a teizmus.
#18.
Hogy te mennyire OSTOBA vagy!
No az ilyen "hív keresztényektől" mentsen meg mindenkit a ... jószerencse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!