Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Körülbelül ez a megváltás...

Körülbelül ez a megváltás lényege?

Figyelt kérdés
Ez a megváltás volt valami alól amit el se követtem, de rám szált egy kitalált személy bűne, de az megszűnt és legyek hálás érte, de akkor most bűntelen vagyok, kivéve ha mégi azóta bűnt követtem el, és persze elkövettem, tehát akkor mégis úgyis bűnös vagyok hiába volt az egész, de úgy is megbocsátja a zsidó hegyiszellem és akkor most akkor mi franc is van már nem is tudom követni??? Az egész olyan nonszensz katyvasz hogy épeszű embernek ez nem való. Ehhez nagyon sokat kéne drogozni.
2023. jún. 24. 06:51
 1/4 anonim ***** válasza:
18%

Nem egészen.

A megváltás lényege, hogy kaptál egy jobb esélyt a Mennyországba való jutásra.

Az hogy meg lettél váltva a bűneid alól, nem jelenti azt, hogy sorozatosan vissza is élhetsz vele.

Ráadásul ez az ütőkártyád csak akkor érvényes ha hiszel benne.

"Az egész olyan nonszensz katyvasz hogy épeszű embernek ez nem való. Ehhez nagyon sokat kéne drogozni."

Korrigálnák rajta kicsit.

Ehhez nagyon sokat kéne tanulni.

2023. jún. 24. 06:59
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

"kaptál egy jobb esélyt a Mennyországba való jutásra."

Minél jobb esélyt?

"csak akkor érvényes ha hiszel benne."

Ez így diszkriminatív. Én ha akarom sem tudom elhinni ezért önhibámon kívül ki vagyok zárva.

2023. jún. 24. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell hinned Kérdező!

Ugyanúgy szaladsz fejjel a falnak, ahogy mindenki más. De aki hisz Krisztusban, az olyan, mintha bukósisakban szaladna fejjel a falnak.

Mert Ő volt az egyetlen, aki nem szaladt fejjel a falnak. Ezért megadatott mindenkinek, hogy használhassa az Ő bukósisakját.

Én is fejjel szaladtam a falnak. Nekem szerencsém volt, mert Krisztus a fejemre nyomta a bukósisakot, mielőtt elértem volna a falat. Azóta már nem kell fejjel szaladnom a falnak. Mert már én is tudom: Az a fal napról napra közeledik hozzám. A kérdés csak az, vajon a fejemen lesz-e a bukósisak, amikor a fejem találkozik a fallal?

Krisztus a bukósisak. De nem hegyi szellem, sokkal inkább vízi szellem, aki felment a hegyre is, hogy elvigye a vizet mindenkinek. Felment a hegyre, kiment sivatagba, mindent eláztatott. Mert víz nélkül nincs termés sem.

Ehhez amúgy tapasztalatból tudom, hogy elegendő 10 évet masszívan átdrogozni. Addigra teljesen legatyásítja magát az ember. Nem marad, csak két választás: A halál vagy a hit. Még pisztolyom is volt a főbelövéshez.

Én 3 éve és 5 napja a a Krisztusban való hitet választottam a halál helyett. Nem , mintha nem estem volna vissza néha hosszabb, rövidebb időkre. De ma sem kellett hála Istennek cuccoznom. De hajrá! Próbáld ki! De vajon eszedbe jutnak-e a szavaim, amikor fejjel szaladsz a falnak?

2023. jún. 25. 22:16
 4/4 Darkmoon80 ***** válasza:

Tudod, csak a hülye szalad fejjel a falnak... még ha bukósisak van rajta akkor is.

Én inkább az ajtón át megyek át a falon (mert az is van ám rajta...).

2023. jún. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!