A hívők mit tennének, ha kiderülne, hogy a szadduceusoknak volt igazuk?
Figyelt kérdés
Tehát Isten létezik, viszont menny és pokol nem. Továbbra is dicsőítenék Istent, még a halál utáni élet reménye nélkül is?2023. ápr. 5. 19:16
1/11 anonim válasza:
Végső soron a feltámadásban hiszünk.
2/11 anonim válasza:
Akkor buksinak nevezném a gyerekemet.
3/11 anonim válasza:
Engem pedig Krisztiánnak hívnak lányom.
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Az élet ajándék! Most sem egyforma ideig tart, van aki csecsemőként hal meg, van aki száz évesen. Ha csak ennyi van, akkor sem tehetünk semmit, és a Teremtő nem lesz szegényebb attól ha mi nem értékeljük. De leíratta mi történt ami miatt nem eredeti szándékának megfelelően élünk, és azt is feltárja, hogyan hozza helyre a lázadás következményeit. Ezért íratott levelet az emberiség számára a Bibliát.
7/11 anonim válasza:
Akkor Jézus hazudott, márpedig a keresztény vallásnak az alapköve Krisztus, aki az Isten Fia. Ha hazudott akkor nem Isten, és az egész keresztény vallás humbug. Ha Isten akkor meg bármit is mondanak a szadduceusok, nincs igazuk. Keresztényként én az utóbbiban hiszek.
8/11 anonim válasza:
Én arra jutottam, hogy valóban nincs menny és pokol. Hanem Isten Országa van, melybe itt a Földön is lehetséges a belépés az ember életében.
Isten Országa pedig olyasmi, ahová végül minden ember eljut, még azok is, akik a spagettiszörnyben hisznek, sőt azok is, akik nem hisznek semmiben.
csupán van aki pokolként fogja megélni mindazt, amit más menyországként.
9/11 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy az Univerzum a Pokol és mindenki lekerült ide a Mennyből.
10/11 Jégszív válasza:
Gondolkozz már, EMBER!
Az általad aposztrofált "hívők" alig egy százaléka tudja, mi fán terem az a szadduceus.
Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy melyik az a kerügma, amely transzcendens létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, és definiálja interperszonális kapcsolataink legvégső értelmét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!