Akik a new ageben vagy más keleti tanokban hisznek azok miért szerencsétlenek a magánéletben? Isten mennyire örül annak, hogy Jézus történetét meghamisítják New agees elképzelésekkel és elutasítják Jézus kereszthalálának a megváltó szerepét?
"más tanok meséit akarják erőletni"
Igazad van. A keresztény mesék sokkal jobbak.
"azt látom hogy Isten nem díjazza ha ketesztény létükre más tanok meséit akarják erőletni "
Ezt miből látod?
Ha nem a keresztény tanokat hirdetik akkor mitől lennének ők keresztények?
"úgy látom, hogy a magánéletük romokban"
Ezt honnan tudod?
Hány emberről tudod ezt?
Biztos van köze az ő magánéletükhöz annak, hogy abban a pontosan meg nem nevezet new ageben hisznek?
" Ezt miből látod?"
3 embert ismerek a környezetemben akik úgy álnak a sátánhoz és azt hirdetik, hogy szeretni kell a sátánt is mert az is Isten teremtménye és ezt onnan tudják h tanították nekik. Azt látom hogy állandó zagyvaságokat beszélnek és nem tudják eldönteni mi is az igaz, hinni akarnak mindenbe de mint tudjuk a sátán félre vezeti őket. Ejj ez a csuny a sátán mire vetemedik xd
Még abból is látom h a egyik párkapcsolata romokban hever. Tart még az egyik csaj a palija mellet 2 szeretőt utál már haza menni de a ház közös nem tudnak dülöre jutni. A másik egy férfi aki nem rég ment szét a csajától,nem szerette,állandó veszekedés, csapkodás, kiabálás a haramadik egy pár akik ma mentek szét a csaj nem ntud férfiként nézni a csávóra de szereti vagy mi. Szóval akik a new age sátáni mozgalomban hisznek káosz az életük majdhogynem. Mind a 3an azt hiszik h egy másik csillagképből érkeztek az ugynevezett Lucifer csoportból és az a küldetésük hogy felébresszék az embereket.xd
A keresztelkedés szerintem nem sokat jelent. Ismerek olyan ateistákat akik bérmáltak is.
Arról nem is beszélve, hogy sokakat gyerekkorban keresztelnek meg.
Na de a lényeg. Ez nem a new age-es akármi miatt van. Őszintén nem ismerem ezt a nézetet, de a leírás alapján csak simán valláskárosultak és pont egy ilyen nézetett fogtak meg. Bármilyen másik vallásban is feltehetően ez lett volna velük, de ők oda keveredtek valamiért.
Azt megjegyezném, hogy a kereszténység tanításaival egyeztethető, hogy a Sátánt nem kell gyűlölni, mert az ellenségeinket sem szabad gyűlölni. Persze ez nem egyenlő a követéssel.
Ami a párkapcsolati részt érinti az szintén nem köthető ehhez. Ugyan így van gondja rengeteg másik embernek nézettektől függetlenül.
Ez szintén az ostobaságukról/jellemükről árulkodik csak nem az adott nézetről.
Nem itélkeztem csupán a véleményemet fejeztem ki hogy ostobákkal vagyok körbevéve.
EZ ítélkezés! Másokról rosszat mondani...
Ej, ej.
Na pá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!