Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kedves egykori katolikusok! H...

Kedves egykori katolikusok! Hogyan változott a hitetek és miért?

Figyelt kérdés

Ideértek mindenkit, aki Római Katolikusnak lett keresztelve és nevelve de legalább egy fonos ponton eltér a véleménye a hivatalos katiolikus állásponttól.

Szeretném megjegyezni, hogy én nem tartom magam katolikusnak, szóval a kérdésben semmi számonkérő jelleg nincsen.

2023. máj. 15. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Katolikus vagyok, neveltetésem is az volt, fokozatosan elfeledkeztem róla, amíg meg nem házasodtam.

Feleségemnek Szűz Mária jelenései voltak és képes a jövőbe látni, amelyek rendre bekövetkeznek. Ő bűn nélkül él.

A hit, más úton közlekedik mint a földi logika, ...az élet rövid.....gondolkozzatok.

2023. máj. 16. 06:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha valóban katolikus vagy, akkor tudod, hogy minden ember bűnös, feleséged is. Csak ahogy a lelkiismeret nevelhető jóra, úgy sajnos rosszra is. Bizonyos bűnöket, rossz jellemet annyira megszokjuk, hogy már a lelkiismeret se "jelez".

2023. máj. 16. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Megszűnt a hitem, mert elkezdtem gondolkodni, magyarázatokat keresni, nem pedig vakon hinni.
2023. máj. 20. 23:20
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Akkor ugyanazt tetted 13as mint Ádám és Éva.
2023. máj. 21. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
14. Szerintem nem létezett Ádám és Éva.
2023. máj. 21. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!