Egy földönkívüli intelligencia milyen kritériumok alapján lenne minősíthető istennek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 21:06
11/12 Avair2010 válasza:
Abban az esetben, HA őket nem teremtette volna senki se. De egyébként a nyakamat rá merném tenni, hogy léteznek. Miért? Csak azért, mert az emberi tudomány CSAK az elmúlt 100 évben annyit fejlődött, amennyit az előtte levő 5000 évben se. Most akkor HOL lett volna hihetetlen "ugrás", ez az evolúciós fejlődés hirtelen, ha nem földön kívül álló tudományok alapján??? És még valami: én 41 éves múltam, DE már duplaakkora a sulikban a kémiaórákon látható periódusus rendszer az ember által ismert kémiai elemekről, mint amikor én még felsős voltam általánosban (tessék csak megerősíteni ezt kortársaim...!): [link]
12/12 anonim válasza:
A földönkívüliek onnan lettek levetve a mennyből, 1914-ben egy égi háború után. Megtámadták Isten Királyságát! Nagy pusztítást végeznek még a földön és Armageddon után is élnek még, majd az ezer év végén újra próba alá kerül az emberiség és akkor megszűnnek létezni. Nem kerülnek sehová sem. Egyszerűen megsemmisülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!