Az emberek azért hisznek istenekben, angyalokban, szellemekben a 21. században, mert annyira kétségbe vannak esve a világ eseményei miatt, hogy így megnyugvást találnak?
Nem:D
Ébresztő ki aluszol, és felragyog Néked a Krisztus:)
De a szellemek létezésében való hit miért lenne megnyugtató bárkinek?
Képzeljünk el egy viharos villámokkal teli éjszakát mikor is nagy dörrenésre ébredünk, majd a villám fénye által röpke ideig megvilágított szobában meglátjuk, hogy a székben ott ül egy szellem, és figyel. Majd mikor a villám fénye elmúlt ismét teljes sötétségbe burkolózik a szoba.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nemhogy megnyugvást nem lelnék ebben hanem egyenesen össze sz@rnám magamat. xD
Mondjuk azért, mert a szellemek léte igazolás lehet a halál utáni életre, amitől sokan félnek.
A halottlátókat nem egy ember keresi fel.
Meg ha jól gondolom, egyesek abban is hisznek, hogy a halottak vigyáznak az élőkre:
Apám szerint az egyik balesetben azért nem sérültem meg, mert egy halott családtagunk segített nekem.
#4 Szerintem ma már sokan inkább a scarry faktort látják a szellemekben, a sok horror film, meg szellemes videók miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=DJkzLsoMx74
"Apám szerint az egyik balesetben azért nem sérültem meg, mert egy halott családtagunk segített nekem."
És te mit gondolsz apukád meglátásáról?
*Apám szerint az egyik balesetben azért nem sérültem meg, mert egy halott családtagunk segített nekem.
Apád rosszul hiszi.
"Meg ha jól gondolom, egyesek abban is hisznek, hogy a halottak vigyáznak az élőkre"
Hamisan.
"A halottlátókat nem egy ember keresi fel."
Ugye tudod, hogy ez tiltva van? és nem hiába...
Apám véleménye hihetőnek tűnt akkor, mikor elmondta, de már kétségbe vonom, így hosszú évekkel az eset után.
Ha a halottak vigyáznak az élőkre, akkor miért halnak meg egyesek például autóbalesetben?
"Ugye tudod, hogy ez tiltva van? és nem hiába..."
Hogy érted a tiltást?
Valamelyik vallási felekezet tiltja, vagy alapból illegális Magyarországon halottlátónak lenni, és pénzt kérni a szolgáltatásért?
8
"Apám véleménye hihetőnek tűnt akkor, mikor elmondta, de már kétségbe vonom, így hosszú évekkel az eset után.
Ha a halottak vigyáznak az élőkre, akkor miért halnak meg egyesek például autóbalesetben?
A halottak sosem vigyáznak az élőkre.El vannak Isten által választva az élőktől.
Kirendelt örző-védő angyalok végzik ezt a feladatot.
Hogy érted a tiltást?
Valamelyik vallási felekezet tiltja, vagy alapból illegális Magyarországon halottlátónak lenni, és pénzt kérni a szolgáltatásért?
Isten, a Mindenható Isten tiltja. és akkor itt még pénzhről szó sincs.
Egyébként is: Isten segítségéért sosem kell fizetni. Csak sátánnak-ha szolgáltatásért fizetsz egy-egy ezoterikus dologért.
9+
"miért halnak meg egyesek például autóbalesetben?
Generációs átok
Szellemi gyilkosság
és közvetlen sátáni támadás
A legkevesebb százalékban az emberi figyelmetlenség miatt. úgy 1%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!