Eggyes emberek miért terjesztik a hazugságot, hogy az utolsó ítéletig várni kell a mennybe jutással? Addig mégis mi történik? Alszunk? Ez lenne a nagy Isten, hogy nem enged be a mennyországba? Én nem várok, akkor maradjon 1dül..
"Elleszek a sátánnal. Nálla legaláb nem kell várni"
Kell.
"Eggyes emberek miért terjesztik a hazugságot, hogy az utolsó ítéletig várni kell a mennybe jutással? Addig mégis mi történik? Alszunk?"
Én úgy tudom az általánosan elfogadott protestáns álláspont szerint valóban egy álom nélküli alvásban lesznek a halottak az utolsó ítéletig. De ha rosszul tudom akkor elnézést kérek.
"Elleszek a sátánnal. Nálla legaláb nem kell várni"
Azt képzeled, hogy ha elutasítod az Istent, ahogy ő is tette, akkor automatikusan egy oldalra kerültök?
No ez az a kérdés, amire NEM FOGSZ VÁLASZT KAPNI! :-)))
A katolikus dogmatika is egyértelműen kétértelmű ez ügyben:
- Létezik(?) az "utolsó ítélet" a parúzia, amikor "„Amikor eljön dicsőségében az Emberfia, stb. stb"
- Aztán "közvetlenül a halál után történik a különítélet, amelyben Jézus Krisztus megítél bennünket és dönt az ember örök sorsáról. Az ítéletet azonnal követi a végrehajtás."
No most légy okos, hogy eldöntsd, melyiknek kell hinned...
Személyes jótanács:
Ne ezekkel foglalkozz, hanem éld az életed, ahogy tudod! Lehet, hogy többre mész vele, és ha szerencséd van, ezen az utolsó pillanatban sem kell agyalnod.
#9.
Különben jól vagy!?
Neked fingod nincs a sátánizmusról!
"A vallás elítélése fogyatékosság." - ezt inkább nen is kommentálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!