Ha létezne ezotéria egyház, akkor szerintetek visszaélnének a hatalmukkal, mint a többi egyház?
Mégis hogy lehetne? Ez számtalan külön dolog, ás az ateisták szerint a kereszténység, a zsidóság, stb is (joggal) a része.
Ezoterikus irányzatok a wikipedia szeirn:
okkultizmus
mágia
alkímia
asztrológia
spiritualizmus
teozófia
gnoszticizmus
kabbala
püthagoreusok
antropozófia
szabadkőművesség [megj. 1]
rózsakeresztesek stb.
jóga
tantra
wicca, újpogányság, boszorkányság
ezoterikus buddhizmus (vadzsrajána)
kasmíri-saivizmus
ezoterikus kereszténység
sámánizmus
sátánizmus
szúfizmus
taoizmus
orfikus tanok
UFO-vallások
"akupunktúra, kínai gyógyászat mind átverés"
Azért ezzel a kínaiak vitatkoznának, legalább 3000 éve használják, és hatalmas korházak gyógyítanak ezekkel a módszerekkel a mai napig is Kínában.
Csak Pekingben féltucat ilyen kórház van, a nyugati típusú korházak mellett.
A kínai nem hülye, ha valami nem működik, és van jobb, akkor lemásolja, és azt csinálja, de ez nem ilyesmi.
#3: jaja, a Népi Demokratikus Kína hatáain belü csodával határos módon működnek a dolgok, azon kívül viszont valahogy nem sikerült klinikai teszteken biznyítani a hatékonyságukat.
Miért népszerű ott: [link]
Amúgy nem lenne baj ezzel, ha közben nem sodrodnának fajok a kihalás szélére, mert valaki kitalálta, adott állat valamije gyógyít valamit.
"nem sikerült klinikai teszteken biznyítani a hatékonyságukat"
Ez olyan, hogy "csak annak a statisztikának higgy, amit te magad hamísítasz"
A csokoládé egészségtelen, kivéve az étcsoki -ja, de mégsem, kb ugyan az.
A tej erő egészség....ja de nem, most mégsem.
A szalonna és a tojás halálos...ja, de mégsem, a tojás jó, zsír meg mégis kell...
A gyógyszerek jók....jó, a mellékbetegségek többségét mégis azok okozzák...
Ha te csinálsz egy tesztet az akupunktúrával, te szurkálsz be tűket random helyekre, lehet nem fog működni.
Ha el van törve a beteg keze, és tűket szurkálnak a fülébe, sanszos hogy nem fog működni.
"A legviccesebb -és szerintem kevéssé ismert tény- hogy bár a homeopátiát folyamatosan támadják a nagy gyógyszergyártók"
A homeopátiát minden épeszű ember "támadja" vagy legalábbis elutasítja, mivel annál nagyobb rablás és átvágás kevés van.
Én egyáltalán nem értek hozzá, ezért idejövök, és elmondom a fontos véleményem a dologról, amihez egyáltalán nem értek.
Szerintem a kvantumzika is hülyeség, de ahhoz sem értek, de olyan nincs, hogy két résen megy át egyszerre egy elektron.
Szerintem a sötét anyag is hülyeség! Ahhoz sem értek, tehát arról is van véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!