Milyen az amikor egy keresztény betöltekezik a szentlélekkel?
Figyelt kérdés
Van itt olyan keresztény? Azt jelenti hogy az illetőt megszállja a szentlélek?2023. jan. 11. 15:08
1/22 anonim válasza:
Magasabb tudatállapot. Tudsz olyan dolgokat, infokat, tudást, készségeket, amit amúgy nem.
2/22 anonim válasza:
"Magasabb tudatállapot. Tudsz olyan dolgokat, infokat, tudást, készségeket, amit amúgy nem."
Te például ilyen vagy?
3/22 anonim válasza:
2: az eredeti kérdés nem rám vonatkozott, hanem általában. Én csak arra válaszolok, másra nem; különösen nem személyes kérdésre, mert az irreleváns ebben a konkrét relációban.
4/22 anonim válasza:
Egy biztos, nem olyan, mint ahogy a hitgyülisek elő adják.
5/22 anonim válasza:
"2: az eredeti kérdés nem rám vonatkozott, hanem általában. Én csak arra válaszolok, másra nem; különösen nem személyes kérdésre, mert az irreleváns ebben a konkrét relációban."
Nem tudsz olvasni? Az a kérdés van e itt ilyen keresztény. Ezek szerint téged elkerült akkor a szentlélek.
6/22 anonim válasza:
Az nem a kérdés, hanem a kiegészítés. A kérdés a zöld.
Ne kötözködj! Szánalmas trollkodás.
7/22 anonim válasza:
Mindent elmond hogy nem jelentkezik egy olyan keresztény sem akit megszállt volna a szentlélek :)
9/22 anonim válasza:
Téged megszállt a szentlélek vagy nem? Miért nem válaszolsz?
10/22 anonim válasza:
Nem értem, tenyleg csak ennyi eszed van, mar valaszoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!