Azoknak kik Sátánt követik Sátán képes jó helyet biztosítani számukra a pokolban?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 09:28
11/15 anonim válasza:
#6. Nekem az a jó, amit Én szeretek, ami az Én érdekem; és rossz az ami ezzel ellentétes.
12/15 anonim válasza:
Ezek szerint pokolhívő vagy! Isten teremtette a világot, ő a Teremtő. Ha létezik pokol és ott Sátán a Teremtő, s akkor ott ő az Isten és bármit megtehet, akár jó helyet is biztosíthat neked.
A kérdés az, hogyan létezhet 2 teremtő, 2 Isten?
14/15 anonim válasza:
Apropó mi ez a zagyvalék a 2 Istenről?
15/15 anonim válasza:
Nekem nem kell a "jó hely", akkor a mennybe vágynék. Tanulok és dolgozom és lenéznek a nők, mert más leleményesebb és kisebb energiából nagyobb karriert épít, meló kerülésével. Én remélem, hogy a pokol a végtelen munkát és a technikai tudás jutalmazását jelenti, és oda akarok menni, üstben főzni a semmirekellőket. Kinek mit jelent a jó hely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!