Miért van az hogy az egyház jobban démonizalja a leszbikusokat mint a férfi homoszexuálisokat?
Tudtommal a Görögöknél volt az, hogy a pasik közötti szerelem volt a tiszta, lelki szerelem. A nőkkel való szerelem pedig sokkal inkább az utód nemzésről szólt. A nőkkel pedig annyira nem foglalkoztak, hogy bármit is mondjanak a nők közötti szerelemről.
Ha jól tudom jó ideig nem is tudták, hogy a nőknek férfi nélkül is lehet orgazmusa (lásd csikló). Talán ez is közre játszhatott a dolgokban.
Engem az zavar hogy a női szexualitást démoninak tartják a férfi szexualitást pedig isteninek
Van ez a "pistabácsi mögmondja" oldal ami bibliai idézetekkel támasztja alá szó szerint
Ez ne zavarjon, mert hülyeség amit írsz, ilyen nincs.
Engem nagyon zavar hogy a ferfi melegek jobban reprezentálva vannak a kulturában mint a leszbikus nők
Férfiaknal sokkal elfogadottabb a homoszexualitas mint nőknél
A férfi melegeket egy szexi mindig létező kulturalis jelensegkent tartották számon es férfiasnak tartották, de a leszbikussavot csak frusztrácionak b*szatlanságnak tartották. A leszbikusságot sokkal inkabb üldözték a történelem során mint a homoszexualitást. Engem ez zavar. Es manapság se latok e téren változást. Filmekben is több a férfi meleg mint. A leszbikus nő.
De a férfi honosze ualitasnak nagyobb kuktúrája van, a leszbikusságot pedig csak modern hóbortnak titulálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!