Ha a tudomány ennyit hazudik, akkor miért kellene pont az élet kialakulásában vagy az evolúcióban hinnem?
Példák az nyilvánvaló hazugságokra:
Ránctalanító krémek - obviously fake
Kopaszodást gátló samponok, és egyéb készítmények - obviously fake
Pénisz növelő krémek, kenőcsök - obviously fake
És még hosszasan lehetne sorolni.
Ha a tudomány ennyit hazudik, akkor miért kellene hinnem neki olyan fontos kérdésben mint az hogy honnan származik az emberiség?
Azt elismerem hogy ezek a magyarázatok logikusak.
Viszont amiket az általam fentebb említett termékekről állítanak az is logikus, ám mégis nyilvánvaló kamu.
Ezeknek semmi köze a tudományhoz, nem a tudomány és nem tudósok állítják hogy ezek működnek.
Egyébként semmiben nem kell hinned.
Drakula nevű felhasználónál a pont.
Amúgy meg mindenki azt gondol, amit akar, Kérdező.
A tudomány egyébként nem állítja, hogy nincs az élet mögött semmilyen istenség.
Én ateista vagyok, de egy deista isten létezését magam sem zárom ki.
A félreértések elkerülése végett: a tudomány azt sem állítja, hogy az élet mögött isten van.
Én a magam részéről valószínűtlennek tartom isten létezését, a vallások isteneiben nem is hiszek, de egy deista istenképet sem bizonyítani, sem cáfolni nem lehet, ezért nem zárom ki, hogy esetleg létezik.
Még valami, Kérdező.
Nem tudom, honnan szedted ezt a gyűjteményt, de pl. a tudomány sosem állította, hogy a genetikai eredetű kopaszodást valamilyen sampon gátolná. Arra az esetre a tudomány a hajátültetést kínálja, amit ha jól csinálnak meg, biztos siker. Illetve később a hajklónozás is elérhető lesz.
#7 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!