Minek kell mindenhol oda trollkodnia meg írnia privátban valakinek, hogy legyél vallásos?
Én azt nem értem amikor válaszolnak a kérdés alatt majd ugyan azt megírják privátban is.
Miért???
"Hogy a francba nem fogják fel, hogy az én 25 évem után, soha a francba nem térít meg se a vegán, se a vallásos? "
Vannak akik ennél idősebben lesznek vegánok vagy hívők. Ez nem egy jó érv. Bármikor szembe tálálhatod magad valamivel ami aztán meg fog győzni.
De a térítgetést én sem szeretem.
Én például vegán vagyok. Nem szoktam senkit se téríteni. Azért sem mert voltam én is a másik oldalon és tudom hogy ha valaki erővel akart volna át téríteni akkor lehet a végén őt ettem volna meg.
Ja és nálad idősebben lettem vegán.
6-oska
Diszlexiáról nem hallottál? De ott van a telefonról írás nehézségei is.
Arról nem is beszélve hogy rengeteg zseniális embernek rossz a helyes írása. Ők se írkáljanak??
Agatha Cristie, Albert Einstein, ...
Szerinted nekik sem szabadot volna írkálni???
Ja, én is most tiltottam le egy ilyen kényszeres hittérítőt.
A sima hívőkkel semmi bajom! De nem tud mindenki normális lenni sajna. Meg hát nem is vagyunk teljesen szabadok, cincálnak, rángatnak "démonaink", szorongásaink, próbáljuk rávenni a másikat, hogy tartson velünk és ezzel legyünk együtt erősebbek...
" ha te is megtérnél és nem jutnál pokolra, úgyhogy igazándiból nagyon szívesen."
Hagy döntsem el én, hogy mi érdekel és mi nem, ne térítgessetek fölöslegesen!
5
Inkább választom a poklot, mint hoyg egész életem elbasszam hülyeségekkel mint ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!