Keresztények ti tényleg azt feltételezitek Jézusról, hogy az a sok milliárd lélek akik szenvednek a pokolban (állítólag örökkön örökké), az nem érdekli Jézust?
Tényleg úgy hiszitek, hogy az Isten "vígan elvan" miközben a saját gyermekei tömegesen szenvednek lent a kárhozatban?
Ha átnézzük az evangéliumokat abban mindenhol az van, hogy Jézus megbocsát, irgalmas és segít mindenkin, de akkor honnan veszitek, hogy aki megbánja a gonoszságát a pokolban, annak Jézus nem segít?
10: nem tudom, te mit olvastál, én sehol nem írtam bűnbánatról.
Nyilván az megy kárhozatra, akinek a halála pillanatában fennáll, amit írtam.
"élvezi ha szenvednek a gyermekei"
Nem ez nem provokálás hogy a válaszok azon részébe ahol a te véleményeddel ellentétes van, rögtön olyan állitást raksz amit nem állitottak.
"Ha nem szeretné nem is engedné"
Isten, a keresztény hít szerint nem élvezi ha büntet valakit.
"Ha nem szeretné nem is engedné"
Azt is meg engedte hogy keresztre feszitsék a fiát...
Miből gondolod, hogy a kereszténység szerint sok milliárd lélek kerül a kárhozat állapotába?
Kissé hamis dilemma-szerű ez a kérdés...
#16 hit cselekedetek nélkül halott.
igen aki betartsa mozesi törvényeket plusz amit jézusyahushua parancsolt az üdvözülni fog ennyire egyszerü a többi meg megy a lecsoszba
Nincs pokol a ti értelmezésetekre szabva. Nem kínoz Isten senkit, és Jézus sem!
A pokol ókori tévtanírás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!