Miért nem szüntetik már meg a vallást és a templomokat?
Amúgy még slusszpoén, hogy Magyarországon ráadásul rengeteg zsinagóga és mecset is van, meg baptista templom meg minden.
Szóval azok a Fideszes birkák is akik bégetnek a muszlimok, zsidók és mindenki ellen aki nem keresztény, azoknak ugyanúgy vonja a Fidesz a fizetéséből azt a pénzt is amit a nem-keresztény egyházak fenntartására költenek.
A fejlett Nyugaton, meg maguk a muszlimok adóznak a muszlim egyházak fenntartására például. Ha te keresztény vagy, nem kell a muszlimok zsebét tömnöd mint Orbanisztánban, hanem a keresztény egyház zsebét tömöd. Ha nem vagy vallásos akkor pedig semelyik egyház zsebét nem vagy köteles tömnöd.
Kellemes adózást Fideszesek a muszlimoknak.
"Ha rajtam múlna, a fidesztálibokat és a ballibbantakat kivégezném, a melegséget halálbüntetném, a templomokat lerombolnám és a papokat befognám gyárba szalag mellé, máshoz úgy se értenék. Az itteni agyhalott fidesznyomorékokat pedig, aki engem itt momentumos ratyizik meg ballibbantozik, kivágnám a nyelvét."
Édes gyerekem. Én meg feltolnák a pitsádba egy veresre izzított betonacélt, de vagy két métert :D
"Egy a fontos, hogy a vallási kisebbségeknek alkalmazkodni kell az adott ország törvényeihez és szokásaihoz.Ha ezt megteszik, nincs nekik sem megtiltva a szabad vallásgyakorlás."
Pontosan ez a helyzet. Alkalmazkodjanak a vallási közösségek a környezetükhöz, ahol vagy nem mindenki vallásos, vagy nem azt a vallást vallja.
Ez igazából a vallásszabadság megsértése, hogy valláson kívülieket is kötelezel egyház adót fizetni.
Vagy mi van akkor, ha én abban hiszek, hogy egy orrszarvú hozta létre a világot? Akár alapíthatok is egyházat erre, mint a szcientológus kókler is, csak akkor ne kelljen mindenkinek adót fizetni nekem érted. Csak azoknak a birkáknak, akiket sikerült beetetnem.
Nyugaton ez meg van oldva igazságosan, Magyarországon nincs és soha nem is lesz.
"Már miért kellene megszüntetni, rosszat nem tanulsz ha elmégy egy templomba."
Nekem hittan órán azt mondták,hogy a homoszexualitás égbekiáltó bűn.
Ezt elég undorítónak tartom.
Vagy amikor politizálnak.
"Én liberálisként elítélem az ötletedet,mivel az sérti a vallásszabadságot.Én liberálisként ugyanis kiállok a szabadság és a törvény előtti egyenlőség mellett,mivel ezt vallja a liberalizmus."
OK! Igazad is van valamilyen szinten! DE!! És most jön a DE!! Miért kell a vallást államilag évente támogatni sok-sok milliárd forintal??? Mi hasznuk a NEM hívőknek??? És ebben a kérdésben a kérdezőnek van igaza, hogy ezt a pénzt inkább az egészségügybe, és az oktatásba kellene injekciózni, és a vallást pedig tartsák el a kedves híveik!! Mivel ők hisznek benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!