"Keresztények", erről mit gondoltok?
Akik magukat kereszténynek vallják, még is egyházhoz tartoznak. Erről, de főleg az igazságtartalmáról, mi a véleményetek?
Nem szeretem ezt a stílust. Nagyon messze áll tőlem. Egyébként szerintem ez nem paródia. Ez egy bugyuta vélemény erőltetése, ami vicces helyett inkább nagyon műanyag lett.
És nem, nem vagyok vallási fanatikus. A Fist of Jesus például megfogott, ami azért elég morbid.
Ez nem vicc.
És még kevésbé vélemény.
Utána kutattál a dolgoknak, mielőtt véleményre redukálod a tényeket?
Az megvan, hogy ez legfeljebb a katolikus egyházat kritizálja?
De te úgy írod ki a kérdést, hogy keresztények, mintha minden kereszténynek szólna.
Egyet értek...
De attól még, hogy elkeseredett, és nem tudja mi az igaz hit, miért manipulál milliárdokat arra, hogy egy szervezetnek adják önként a pénzüket, hitüket, és mindenüket?
Jobb lenne ha olyan ember lenne a pápa, akit megérintett a hit.
De ő nem lehetne hatalmon, nem jutattnák el odáig, hisz 'ártana a cégnek'.
Szerintem szomorú. Csak azt sajnálom, hogy istenfogalmat torzítják, az embereket elvezetik istentől, kapukat záratnak rájuk, negatívba taszítják őket.
De szerencsére vannak olyanok, mint ezek a fiúk, ugye? 😃
Akik ismerik istent, spirituálisak, éa próbálják felébreszteni az őket nézőket.
Mint George Carlin komédiás. :))
Örülök, hogy egyet értünk. Hogy tisztábban látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!