Én úgy tudtam, hogy ezek az emberek maguknak okozták a bajt. Miért tehet róla Isten? Pl. Jézus örült, ha tudott pisálni és kapott valami ennivalót. Kövessétek Őt és nem lesztek depisek.
2022. márc. 21. 21:04
6/11 anonim válasza:
Sokszor volt már erről itt szó. Az egész a szabad akarat és bűnök következménye. Az más kérdés hogy miért van ez.
Viszont van kiút. Jézus az ajtónál áll és kopogtat, de az embernek kell beengednie.
Én is sajnálom azokat, akiknek nem sikerül, és úgy halnak meg.
Te, aki ezt most olvasod, most is dönthetsz úgy, hogy beengeded!
2022. márc. 23. 14:15
7/11 anonim válasza:
Ja igen, a gonoszok szabad akarata sokkal fontosabb, mint a jók boldogsága.
Mi alapján döntöd el azt, hogy mi számít bűnnek? Az Ószövetségben van egy csomó gyilkolászás, az nem bűn?
2022. márc. 23. 15:25
8/11 anonim válasza:
Adott nekik egy könyvet, amit Bibliának hívnak. Mit várnak még a lelki betegek? Hogy még azt is Isten olvassa fel nekik?
Nevetséges, hogy minden bajért Istent okolják.
2022. márc. 23. 19:01
9/11 anonim válasza:
A gonoszok bűnének is megvan persze az oka. Az úgymond jók pedig tőlük szenvednek. Senki semmiről nem tehet. Ezzel a szemlélettel nem jut az ember előre. Meg kell bocsátani az ellenünk vétkezőknek, szembenézni a saját bűnökkel, és ott kell hagyni az istentelen lélekmérgező közeget. Nincs mit tenni, másként nem megy a megtisztulás.
2022. márc. 23. 20:00
10/11 anonim válasza:
Zsoltárok 34:18 ezt irja: "Isten közel van a megtört szívűekhez, és megmenti azokat, akik szellemükben összetörtek”.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!