A 7 főbűn közül melyiket tartod a legsúlyosabbnak?
Az lehet a megoldás, hogy a haragot tudni kell kontrollálni. Nem baj, ha valaki haragszik, de ha elveszíti az irányítást maga felett, annak súlyos következményei lehetnek.
Szóval úgy módosítom magam, hogy a "az a harag a bűn, ami nincs féken tartva".
#1 voltam.
Szerintem az irigység mert mérgezi nagyon a lelket de persze a harag is nyilván.Azért az irigység nagyon rossz irányba vihet egy embert és rengeteg gonosz dolgot elkövethet emiatt mondjuk a haragra is igaz.
Nekem az irigység az egyik legirritálóbb emberi tulajdonság mert a butaságból ered és negatív energia plusz rosszindulattal is társul.
2 azért a jedik eléggé vérmesen harcoltak... pl mikor luke harcolt az apjával na akkor pure rage alatt van!
kérdező ezek mind főbűnök ezek mind egyenértékűek mert itt nem az adott szintről van szó hanem hogy ezek vezetnek bűnhöz minket!
Igen, de hát pont ekkor volt a legközelebb a sötét oldalhoz. Az uralkodó provokálta. Azt akarta, hogy haragudjon az apjára. Gyakorlatilag teljesen ugyanaz volt a terve vele, mint Anakinnal. Anakin meg akarta menteni a szerelmét, de haragjában elpusztította. Luke meg akarta menteni az apját, de haragjában majdnem elpusztította. Szóval továbbra is áll az, amit írtam. A haragon keresztül vezet az út a sötét oldalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!