Miért nevezik az oltáselleneseket tardoknak (gondolom a retardált szóból jön)?
Figyelt kérdés
Tényleg azok? Sok covid Facebook csoportban így hívják őket.2022. jan. 2. 13:51
11/15 Godaime válasza:
Na látod ez egy összeesküvés elmélet. Akármibe le merem fogadni, hogy ezt egy yt videoban vagy a facebookon láttad és elhitted anélkül, hogy utána néztél volna a tényeknek.
12/15 anonim válasza:
Nem tudok "tényeknek" utána nézni, mert nem vagyok virológus. Én abból következtetek arra, hogy igazat mondanak, hogy üldözve vannak,igyekeznek őket elhallgattatni. Még véletlenül sem engedik nekik, hogy tisztázzák a dolgokat a nagy nyilvánosság előtt, sőt inkább meg is ölik őket.
13/15 Godaime válasza:
De ehhez hasonló hülyeségeket bárki állíthat ember.. Utánanéztél ezeknek az egyéneknek? Tényleg azok, akiknek mondják magukat? Mi a helyzet a családtagjaikkal, ők tudnak erről? Az igazi nevüket használták egyáltalán?
Egy gyors google keresés minden kérdésedre választ ad. Nem kell virológus legyél ahhoz, hogy megértsd miért fontos egy oltás vagy azt, hogy mik az összetevői. Egy átlag középiskolás aki odafigyel biológiaórán tudná ezekre a választ.
14/15 anonim válasza:
Van akinek a tudomány vallás, van akinek fegyver.
15/15 anonim válasza:
Hogyne, ezeknek a szakembereknek utána néztem, mind léteznek és valódi tudósok, mint pl. Luc Montagnier Nobel díjas professzor, vagy a magyar prof Bardócz Zsuzsanna, de nagyon sok ilyen tudós van, egyre több, úgyhogy nemsokára óriási bukta lesz az összeesküvőknek. Akkor viszont elszabadul majd a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!