Hogy létezik még mindig ennyi vallásos ember a mai világban??
Már nem a középkorban vagyunk, hogy hasson ránk a megfélemlítés..
Legtöbbünknek már kinyílt a szeme, de hogy képes valaki ennyi modern, ennyi logikus, reális eredmények, kutatások stb után hinni Istenben??
Ébredjetek már fel..
9.nek. Ne lopj! Persze a törvényben minden "demokratikus", valójában...? vajon "mi" nem akarnánk gazdagodni? Betartanánk minden erkölcsi szabályt? Nem a haveroknak gurítanánk ki X, %-ért?
Nem akarok védeni senkit! De el lehet gondolkodni.
"Nem a haveroknak gurítanánk ki X, %-ért?"
Én most jól élek, egy kellemes középosztálybeli életszínvonalon. Nem vágyom luxusra, sem milliárdokra, mert nem látom értelmét, nem érzem, hogy attól boldogabb lennék. Szóval nem, nem gurítanék a haveroknak %ért. Ugyanis aki elégedett, azt nem lehet korrumpálni. Aki pedig nem elégedett egymilliárddal, az nem lesz elégedett sem tíz, sem százmilliárddal.
És még csak keresztény sem vagyok, szemben a jelenlegi nemzethy vezetéssel.
"Már nem a középkorban vagyunk, hogy hasson ránk a megfélemlítés.."
Tudom, hogy ez a te világképedbe nem fér be, de sok vallásos ember nem félelemből vallásos. Nem azért vagyok vallásos mert attól félek, hogy a pokolra jutok, vagy hogy Isten megbüntet.
"Legtöbbünknek már kinyílt a szeme, de hogy képes valaki ennyi modern, ennyi logikus, reális eredmények, kutatások stb után hinni Istenben??"
Egyszerűen nem látom okát, hogy miért feltételezzem, hogy a materialista világkép az igaz. A tudományos eredmények amiket elértek a tudósok nem cáfolják meg Isten létezését. Persze mondhatod, hogy nem a tudósok dolga Isten megcáfolni, hanem a teisták dolga bizonyítani, ez viszont egy érvelési hiba: [link]
"Hogy létezik még mindig ennyi vallásos ember a mai világban??"
Látom hatásod a neokommunista (liberális) agymosás.
"Már nem a középkorban vagyunk, hogy hasson ránk a megfélemlítés.."
Senki nem félemlít meg. HA fosol Istentől a lelkiismereted miatt, ne kövess el bűnt. Egyszerű a képlet. Pedofília mindig is bukó volt
"Legtöbbünknek már kinyílt a szeme, de hogy képes valaki ennyi modern, ennyi logikus, reális eredmények, kutatások stb után hinni Istenben??"
Miután a tudomány megbuktatta a materialista marhaságokat, pl. evolúció és az evóbiológusokon kívül minden tudós ID, vagy kreacionista, így ideje, hogy kinyíljon a szemed. Ébredj már fel!
"Hagyjátok ezt a nyomorultat. "
Odavan szegénykém karácsonykor
17-es!
Sajnálni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!