Csak szerintem szekta az összes vallás?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen jézus is egy szekta vezér prédikátor volt. Ha a mai napokba valaki kitalálna egy olyan mesét mint a biblia és követőket gyűjtene rögtön zártosztályra vinnék.Attól még hogy többezer éve írta valaki ugyan úgy eszementség. A nagy vallások csak idős szekták, ezért elfogadottak, ha ma állna elő vele valaki, mindenki szektának tekintené, kinevetné.2021. nov. 21. 12:05
31/35 anonim válasza:
Mindegyik vallást egy alkesz idióta barom találta ki kb Jézuska születése elött 3000 ben
Mert elakartak menni a hawaii szigetekre igaz akkoriban a hawaii én az egy csirke saláta volt és nem egy sziget
33/35 anonim válasza:
32-es Geri, mint vallási ünnep, a Megváltó születésnapja
35/35 anonim válasza:
Nekem saját szextám van.
Jelentkezés privátban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!