A miniszterelnök kérése. Hívők mit szóltok?
Orbán Viktor a következőt posztolta ki, miután Ferenc pápával találkozott:
"Arra kértem Ferenc pápát, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot."
Forrás: [link]
Vajon a Pápa teljesíteni fogja a miniszterelnök kérését?
"Szerénység, ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység". Látom, nagy elődöktől tanultál.
https://www.youtube.com/watch?v=XupbgstAvJw
Jelzem, senki nem azt vitatta, hogy az EU építene vagy sem határzárat, nem ez volt a témánk, hanem állításod, miszerint a jelenlegi magyar kormány intézkedései ragyogó fáklyaként mutatták az utat a többi Úniós országnak, akik immár nem is tartják Orbánt fasisztának, mert úgy betojtak az áradó iszlámtól. Az én állításom, hogy nem, nem mutatott utat; nem, nem áramlik semmiféle ellenállhatatlan tömegben muszlim ember ide; és de, a civilizált világ (meg mindenki, aki kicsit is képes önállóan gondolkodni) továbbra is annak tartja Orbánt, ami.
A gúnyolódásnak nem sok haszna van. Így tényleg nincs értelme beszélgetni.
Természetesen Orbán és rendszere fasiszta, a kerítése is, amit épített a fasiszta haláltáborok kerítésére emlékeztették az emberbarát haladó erőket, amit az ellenzék korábban le is szeretett volna bontani. Most, hogy mindenki kerítést épít, s az EU milliárdokat költ rá, ettől természetesen Orbán és kerítése nem lesz kevésbé fasiszta, hiszen az EU-s kerítések teljesen más jellegűek, mert nem az elcsigázott szerencsétlen menekültek ellen épültek, hanem az illegális bevándorlók ellen, akiket jogosan tart távol az EU.
Természetesen nem fordult meg a fejembe, hogy te kicsit is vitatnád, hogy mindenhol kerítések épülnek, hiszen látnivalóan tájékozott vagy, és a szavaid sem indokolták ezt.
A én szerénységem persze kissé gúnyosan megjátszott volt, ezt elismerem, s igencsak távol van a te őszinte szerénységedtől, hiszen te azonnal beismernéd, ha valamit rosszul tudnál, hiszen tévedni emberi dolog, bárkivel megeshet.
Ez így totál értelmetlen, de valamit mondania kellett.
Azt mégse merte kijelenteni, a propaganda portál pedig leközölni, ellenben máshol megjelent: a Szentatya inkább Áderrel beszélgetett, Orbán csak bele-bele szólt.
@ "eddig sem voltak illúzióim..."
Értelek. Te bevallanád ha valamit rosszul tudtál csak nem szeretsz ostobákkal vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!