A miniszterelnök kérése. Hívők mit szóltok?
Orbán Viktor a következőt posztolta ki, miután Ferenc pápával találkozott:
"Arra kértem Ferenc pápát, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot."
Forrás: [link]
Vajon a Pápa teljesíteni fogja a miniszterelnök kérését?
"Én? Bűn rabigája? Tévedésben vagy!"
Dehogy vagyok, te is tudod
"Élem az életemet, nem kívánok olyat másoknak, amit nem szeretnék kapni másoktól.
Védem a környezetet, nem nézek le más élőlényeket."
Hahahahahahahahaha:)))) Ezen jót nevettem. Csak a GYAK-on naponta, pontosabban óránként kötsz bele másokba, és személyeskedsz azzal, aki nem olyat válaszol, mait szeretnél. Vagy ilyen idióta vagy, hogy magadnak is ezt szeretnéd? Akkor okés
Mutass egy olyan esetet, amikor CSAK kötözködtem, alap nélkül!
Utána majd beszélhetsz.
Addig is: akinek nem inge ne vegye magára.
Jajj, már megint öltözködnöd kell???
"Mutass egy olyan esetet, amikor CSAK kötözködtem, alap nélkül!"
Pl. most :)
"Ja, csak szólok, HAZUDOZNI, szándékkal viszályt szítani BŰN!"
Akkor miért csinálod folyamatosan?
Még egy: a válaszok, amikbe "belekötök" okot adnak a kritikára.
Így csupán felhívom a figyelmet a visszásságokra. Ok nélkül témaidegenen belekötni nem én szoktam másokba, igaz kiscsillag/bogaram stb...
Tudnád idézni?
"Pont most!"
Ahol ÉN támadtam ok nélkül!
Szerintem TE reagáltál a hozzászólásomra személyeskedőn, vádaskodva.
"Szerintem TE reagáltál a hozzászólásomra személyeskedőn, vádaskodva."
Semmi baj, nyugodj meg. Most már tudod, hogy mire kell figyelned. Házi feladat utánanézni a következő fogalmaknak: személyeskedés, vádaskodás
Én teljesen nyugodt vagyok :-)
És igen, pont ezt vártam!
Nem tudsz egyetlen esetet sem idézni, mivel csak alaptalanul vádaskodsz.
Így bizony ez a te házi feladatod: " utánanézni a következő fogalmaknak: személyeskedés, vádaskodás..." meg azért tedd hozzá a hazudozást is.
Őszintén nem teljesen értem, hogy "mire gondolt a költő".
Egyébként hívőként és mint a kongresszus zárómiséjén (is) részt vevő, a legkevésbé sem érdekelt sem ott, sem most utólag, hogy Orbán Viktor mit mondott a pápának. Az érdekel, hogy a pápa mit mondott nekünk.
Bűn -nem bűn???
Vajon ezt mi, emberek állapíthatjuk meg magunkról? nem Istentől kellene érdeklődni Ő mit tart bűnnek? Kijózanító figyelmeztetés: Példabeszédek 14:12
"Van olyan út, mely jónak tűnik az embernek, de végül a halálba vezet."
és ez is:
Példabeszédek 30:12
"Van olyan nemzedék, mely tisztának gondolja magát, pedig nincs lemosva róla a mocska."
Minden embernek Istenre kellene hagyatkoznia az ilyen kérdés megválaszolásában - ha jót akarunk magunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!