Az ortodox felnőttek miért nem áldozhatnak? Aki magyar ortodox az válaszoljon.
Nem tudtam aludni aztán elmentem reggel 7 órakor a tőlem 2 percre lévő ortodox templomba. Vagyis átugrottam.
Meglepődtem mert négyen vagyunk vagyis hárman, magamat nem számítok oda reformátusként. Nem voltak gyerekek és a három öregasszony ól kettő áldozott úgy mint a gyerekek. Úgy látszik az Isten megadta nekem a választ hogy felböttek is áldozatnak és azért alakult így hogy úgy Irányított hogy menjek a templomba. Azt tudtam hogy minden reggel 7 órakor van Szent Liturgia de azt gondoltam olyan mint vasárnap. Lehet hogy hétköznap a liturgián csak a felnőttek áldoznak és vasárnap meg engedik a gyerekeket. Ki gondolta volna hogy Isten megadja nekem a valaszt. Nagyot néztem hogy felnőttek áldoztak. Gyertya volt a bal kezükben, a jobbak keresztet vetettek és ....nem tudom ...nem láttam messzire mert nem volt nálam a szemüvegem, csak a lakásuk som mert oly közel van a templom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!