Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Utálom a gyülekezetemet...mind...

Utálom a gyülekezetemet...mindenki mindenkit átver,cserbenhagy,mindenkibe a rossz indulat van...nincs igazság mindenkivel máshogy bának ilyen gyülekezetbe érdemes járni?

Figyelt kérdés
Szeretem Jézust és követem de nem hinném hogy ezt a gyülekezetet nekem szánta,sokszor igazságtalanak láttom nagyon idegesit,meg utáltam sok embert ez miatt...ott mindenki szentnek valja magát de mikor eljönek onan a rosszakat csinálják...nagyon le nézzőek velem szemben,nem is tettem elenük semmit,már nem járok oda de nem is tervezek többet soha gyülekezetbe menni...szerintem Jézust lehet bárhol követni...valaki valami vélemény miért van ilyen gyülekezet???
2021. aug. 16. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Keress másik felekezetet.
2021. aug. 16. 15:08
 2/14 anonim ***** válasza:
44%

valaki valami vélemény miért van ilyen gyülekezet?

Mert minden gyülekezet gyarló emberekből áll, olyanokból, mint te is vagy.

2021. aug. 16. 15:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő remélem a pokolba végzed,amilyen te vagy nemhogy nemkéne éljen de megse kéne szülesen..
2021. aug. 16. 15:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Valaki valami tipp erre miért ilyenek a mai gyülekezetek?
2021. aug. 16. 15:39
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Az a helyzet, hogy előbb utóbb ez a sorsa annak aki Jézust követi. A gyülekezetek, egyházak langyossá majd hitehagyóvá válnak, az igazakat saját gyülekezeteik fogják üldözni. Tehát előbb utóbb elkerülhetetlen a gyülekezetek elhagyása. Biztos hogy nehezebb egyedül megállni a hitben, mint ha társakkal, de az elkövetkező időkben minden nehezebb lesz mint eddig. Ha szeretnél mégis gyülekezetbe járni, kérd Istent és meg fogja mutatni hol a helyed.
2021. aug. 16. 15:43
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
4# kerdesrea valasz, mert utolsó időket éljük.
2021. aug. 16. 15:45
 7/14 anonim ***** válasza:

2tim3

3 Értsd meg, hogy az utolsó időkben nehéz lesz helytállni. 2 Az emberek ugyanis énközpontúak lesznek, akik csak magukat és a pénzt szeretik; dicsekvők lesznek és büszkék, akik gonosz dolgokat mondanak másokról; szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok és istentelenek. 3 Hiányozni fog belőlük a mások iránti szeretet, nem akarnak majd megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, mértéktelenek és féktelenek lesznek, akik gyűlölik a jót. 4 Elárulják majd a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmerően cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják. 5 Eközben megtartják ugyan a vallásosság külső látszatát, de a valódi istenfélelem erejét elutasítják. Maradj távol az ilyen emberektől, Timóteus!

Ez a gyülekezetekről szól

2021. aug. 16. 15:47
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyot csalódtam Istenbe hogy rossz környezetbe rakot...
2021. aug. 16. 17:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Na mindegy mindenkinek sok szerencsét ebbe köszii a válaszokat...
2021. aug. 16. 17:17
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ortodox vagy katolikus templom ahová járni tudnál? A református az nem jó mert emlékeztetne a gyülekezetet de mert Protenstáns.

Felalnal, leülnel, keresztet vetnek mint a többi, fel se tűnne hogy más vallású vagy. Áldozni meg nem kell menni. Katolikus és ortodox se mehet ha nincs rá felkeszulve lelkileg.

2021. aug. 17. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!