Milyen tapasztalaitok vannak vallási fanatikusokkal?
"A Mária kultusz nem más mint az ókori pogány vallások anyaistennő-kultusza"
Szövegértésből egyes. Valamihez hasonlítani és valamivel azonosnak lenni igen komoly különbség.
"Nem értesz magyarul?"
De, veled ellentétben igen. Például veled ellentétben képes vagyok különbséget tenni anyaistennő és istenanya között.
Arra a vilagtitkai.com-os képre gondolsz? Ahol olyasmiket osztanak meg, mint zombidrog, időutazás, köztünk élő földönkívüliek és hasonlók? Tényleg nagyon hiteles.
Azért 50-es IQ fölött nem ilyen kamuoldalakról tájékozódik az ember.
"Azért 50-es IQ fölött nem ilyen kamuoldalakról tájékozódik az ember."
Nem tudom milyen oldal. Képet kerestem csak. Nem az oldalra hivatkoztam ha nem tünt volna fel.
"Nem az oldalra hivatkoztam ha nem tünt volna fel."
Hogy egy kamuhíreket megosztó oldal képeivel akarod igazolni a mondandódat, az is igen beszédes...
Akkor te tényleg nem értesz magyarul. A wikipédia oldal ezt írja:
"Mária, az istenanya nem más, mint az egyiptomi Ízisz kereszténnyé lett mása"
Segítek értelmezni. Azt jelenti keresztények fogták ezt a pogány kultuszt és átültették a keresztény vallásba, mindössze a nevek változak.
A képeket pedig megtalálod más oldalakon is. Mindent elmond hogy csak ebbe tudsz belekötni :)
Gondolom olyan képet láttál már amin Mária ölében tartja Jézust és nem kell linkelnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!