Szenteskedő szövegektől más is falra mászik?
Én már egyenesen toxikusnak találom ismerősöm részéről ezt az intoleranciát, empátia teljes hiányát, amit ő huszonévesen a "mai fiatalok" felé tanúsít, pusztán azért mert ő keresztény, és maximálisan tartja magát a Biblia elveihez.
A legjobban azon akadtam ki, amikor kijelentette hogy szerinte nincs olyan ember, aki ne bánná meg hogy fiatalon ivott, bulizott. Hát van egy új hírem: egyes emberek boldogok így is, és bizony jól megvannak vallás nélkül is, szórakozva élve életüket.
Sőt, a mai világban azért jócskán megfogyatkoztak a hithű keresztények.
Egy dologban biztos vagyok: ezzel a hozzáállással nem fogja szimpatikusabbá tenni a vallását sem számomra sem mások számára. Mostanában pl: állandóan az LMBTQ közösség ellen kardoskodik és persze Fidesz szavazó, mert mi lenne a keresztény értékekkel ha ők nem lennének...Hát jó, a politikát ne keverjük ide, de ha a megtéréshez ilyen hozzáállást kéne tanúsítsak embertársaim felé, akkor biztosan nem kérek belőle. XD
"Nem látom, hogy ez mitől probléma."
Azért, mert szerinte az amerikai republikánus pártot annyira cenzúrázzák és üldöztetik, mint egykoron a zsidókat. Szerintem ezzel igenis eléggé nagy probléma van.
Egyrészt nem ezt mondta. Nem a zsidók üldöztetésén volt a hangsúly, hanem hogy az emberek közé politikai vélemény mentén éket vernek, hogy azon keresztül gyakoroljanak elnyomást. És igen, ebven a nyugati fősodtatú média és a náci gyakorlat között igenis can hasonlóság. Nem úgy van ám, hogy a holokauszt az valami olyan mértékű gonosz hatalom mentén érhető el, amihez semmi nem hasonlítható. A holokausztban éppen az a félelmetes, hogy hétköznapi ellensuenv működtette, és nem valami kozmikus gonoszság.
Mindamellett az azért nyilvánvaló, hogy a kérdéses poszt csak ürügy volt, Ginát ki akarták rúgni, és csak idő kérdése volt. Meglátták, hogy leírta a J betűs szót, és pontosan igazolták azt, amit leírt. Megcáfolásához csak annyi kellett volna, hogy nem rúgják ki.
"Cara Dune a Disney terméke, és nem akarják hogy egy termékük és egy szerintük vállalhatatlan nézet ilyen kapcsolatban legyen."
Így van, ez a szenteskedés tökéletes iskolapéldája. Minden ájtatoskodás erről szól, demonstrálni az erkölcsi tisztaságot. Úgy a konzervatívok a demókereszténységgel, mint a liberálisok a toleranciával. Ginát a progresszívok szenteskedése miatt tették lapátra. A rajongók 99.99%-ának rohadtul semmi baja nem volt vele, max az, hogy felszedett jópár kilót, vagy hogy nem igazán egy színésznő, de kb ennyit is vártak tőle.
"Ez vajon a saját kitalációd vagy egy összeesküvés-elméletekre szakosodott portálról jött?"
Jól megcáfoltál:)
"Ne terjeszd ezeket a hazugságokat és ne szíts gyűlöletet, mert ha ezen az úton továbbhaladsz, beleszaladhatsz valamibe ami nem ellenvélemény, hanem a BTK."
Hát ezen jót nevettem, mekkora marhaságot írtál:)))
Hát akkor figyelj:
A homoszexualitás és a pedofília nem genetikailag determinált dolog, hanem pszichés eredetű! Micsoda gyűlöletkeltés:)
Ellenben te jól láthatóan nem tolerálsz engem, gyűlöletet keltesz, üres szavakkal fenyegetőzöl, homfób vagy, keresztényfób és betegfób, mivel az istenellenes dühödhöz próbálod szerencsétlen homoszexuálisokat is belerángatni a játékodba.
Ha tetszik, ha nem a homoszexualitás és a pedofília pszichológiai betegség.
#15: "A holokausztban éppen az a félelmetes, hogy hétköznapi ellensuenv működtette, és nem valami kozmikus gonoszság"
Igazad van, plusz a katolikus egyház által akkoriban még aktívan támogatott zsidógyűlölet.
#16: a hozzászólásodnak gyűlöletkeltő részeiről írtam, nem arról, ahol a tudomány álláspontjától eltérő a véleményed. Dühös kettőnk közül én biztosan nem vagyok, inkább a szekunder szégyenérzet maradt meg téged olvasva.
"ahol a tudomány álláspontjától eltérő a véleményed."
Pontosabban a materialista világnézetű áltudósoktól eltérő ez a vélemény. a törzsfejlődést nem tudták bizonyítani, és minden közvetett bizonyíték cáfolva van. akkor hogy lehet tény az evolúció? Sehogy
"inkább a szekunder szégyenérzet maradt meg téged olvasva."
Ez inkább primer szégyen a részedről, hogy mesében hiszel
Szerintem zárjuk, nincs értelme a vitánknak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!