Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Sok országban miért van a...

Sok országban miért van a Jehova tanui betiltva?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 14:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
11%

10

Milyen érdekes. Ahogy a korona vírus elleni vakcinában, ebben sincs egyetértés. Ugyan is más fejlett országokban pedig szaktekintélyek pedig tanulmányt írtak a vérnélküli műtétekről. amiben semmi kivetni valót nem találtak.

5-

Nos ez így van. Minden országban vannak olyanok, akik a békés emberek ellen mennek, ha épen nem tetszik a rendszernek.

Ilyenek a drogbárók is, akik hogy a pénzüket gyarapítsák, védtelen embereket tesznek drogfüggővé, akaratuk ellenére.

2021. júl. 17. 18:28
 12/43 anonim ***** válasza:
62%

Ha valakinek baleset következtében elfolyik vére nagy része, akkor vízzel pumpáljátok fel, Vagy mivel pótoljátok azt a sok vért? Erre kíváncsi vagyok, mert egyrészt ha nincs vér, nem tud mit pumpálni a szív, összeomlik a keringés. Ha valamivel pótolod, akkor sincs benne vörösvérsejt például, ami oxigént szállít.

2021. júl. 17. 20:33
 13/43 anonim ***** válasza:
24%

12

A kérdésedre a válasz hivatalos szakemberektől:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Aki pedig olyan beteg, vagy sérült, annak semmilyen vér sem fogja megmenteni az életét.

2021. júl. 17. 20:55
 14/43 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted ezek közül melyik válaszol a kérdésemre? Értetted a kérdésem? Felfogtad, hogy milyen esetről beszélek? Például, ha elcsap a vonat és levágja a lábad, a mentő 15 perc alatt ér oda és benned már alig van vér.

2021. júl. 17. 20:59
 15/43 anonim ***** válasza:
13%

Értettem a kérdést. Nem vagyok elmebeteg.

A választ pedig megtalálod mindegyikben.

2021. júl. 17. 21:06
 16/43 anonim ***** válasza:
83%

"Ugyan is más fejlett országokban pedig szaktekintélyek pedig tanulmányt írtak a vérnélküli műtétekről"

Senki nem a műtétekről beszélt, hanem amikor maga az a beavatkozás, hogy vért kell kapjon valaki. Szóval ne kamuzz!

2021. júl. 17. 21:06
 17/43 anonim ***** válasza:
87%

"Értettem a kérdést. "

Mégse értetted, ha nem fogtad fel hogy se a másik válaszoló, se én nem egy műtét közbeni vérpótlásról beszéltem.

2021. júl. 17. 21:08
 18/43 anonim ***** válasza:
80%

Mindegyikben? Az elsőben például szívműtétről beszélnek, teljesen más szituáció. Ezek szerint még se értetted a kérdésem. :(

2021. júl. 17. 21:20
 19/43 anonim ***** válasza:
13%

Az orvosok által végzett mindegyik kezelés, akár szív, akár hirtelen balesetek, vérveszteségek, benne vannak a pakliban.

Ezeket mindegyikét megoldják a tanulmányok, és a gyakorlatok szerint.

Azért linkeltem be mindegyiket, mert mindegyik esetre vannak kifogások.

2021. júl. 17. 22:33
 20/43 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem igazán. Mivel ha vértérfogat pótlásra vagy oldott anyagok, sók pótlására van szükség, akkor azokhoz nem feltétlen kell vér. Viszont amikor a vér alakos elemeire van szükség, azt kizárólag vérből tudják pótolni, semmi másból.

Csak te hazug módon úgy teszel, mintha ilyen esetek nem is léteznének.

2021. júl. 17. 22:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!