Sok országban miért van a Jehova tanui betiltva?
10
Milyen érdekes. Ahogy a korona vírus elleni vakcinában, ebben sincs egyetértés. Ugyan is más fejlett országokban pedig szaktekintélyek pedig tanulmányt írtak a vérnélküli műtétekről. amiben semmi kivetni valót nem találtak.
5-
Nos ez így van. Minden országban vannak olyanok, akik a békés emberek ellen mennek, ha épen nem tetszik a rendszernek.
Ilyenek a drogbárók is, akik hogy a pénzüket gyarapítsák, védtelen embereket tesznek drogfüggővé, akaratuk ellenére.
Ha valakinek baleset következtében elfolyik vére nagy része, akkor vízzel pumpáljátok fel, Vagy mivel pótoljátok azt a sok vért? Erre kíváncsi vagyok, mert egyrészt ha nincs vér, nem tud mit pumpálni a szív, összeomlik a keringés. Ha valamivel pótolod, akkor sincs benne vörösvérsejt például, ami oxigént szállít.
Szerinted ezek közül melyik válaszol a kérdésemre? Értetted a kérdésem? Felfogtad, hogy milyen esetről beszélek? Például, ha elcsap a vonat és levágja a lábad, a mentő 15 perc alatt ér oda és benned már alig van vér.
Értettem a kérdést. Nem vagyok elmebeteg.
A választ pedig megtalálod mindegyikben.
"Ugyan is más fejlett országokban pedig szaktekintélyek pedig tanulmányt írtak a vérnélküli műtétekről"
Senki nem a műtétekről beszélt, hanem amikor maga az a beavatkozás, hogy vért kell kapjon valaki. Szóval ne kamuzz!
"Értettem a kérdést. "
Mégse értetted, ha nem fogtad fel hogy se a másik válaszoló, se én nem egy műtét közbeni vérpótlásról beszéltem.
Mindegyikben? Az elsőben például szívműtétről beszélnek, teljesen más szituáció. Ezek szerint még se értetted a kérdésem. :(
Az orvosok által végzett mindegyik kezelés, akár szív, akár hirtelen balesetek, vérveszteségek, benne vannak a pakliban.
Ezeket mindegyikét megoldják a tanulmányok, és a gyakorlatok szerint.
Azért linkeltem be mindegyiket, mert mindegyik esetre vannak kifogások.
Hát nem igazán. Mivel ha vértérfogat pótlásra vagy oldott anyagok, sók pótlására van szükség, akkor azokhoz nem feltétlen kell vér. Viszont amikor a vér alakos elemeire van szükség, azt kizárólag vérből tudják pótolni, semmi másból.
Csak te hazug módon úgy teszel, mintha ilyen esetek nem is léteznének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!