Keresztènyek! A generációs átkokat hogy lehet megtörni?
Nem hiszem én hogy a katolikusok meg az ortodoxok meg vannak átkozva. Ez csak egy református mese mint a predesztináciot meg a Hendelberki játék 80 meg 98 - As kérdése amiben mocskolja a katolikusokat. Pont ma néztem meg a kátéskönyvemet és benne van, azt a két kérdést kihúztam sötét golyostollal. Azt tudtam hogy a katolikus és az ortodox nem szereti a reformátusokat de azt hittem a reformátusok jók és nem bántják őket. Azért mondom hogy nemcsak a katolikusok kapnak átkot hanem mi is mert megvan a refiknek is a bűne. Ez a 80- As kérdés is, elmondod a templomban mi a különbség a pápista meg a református mise közt,ott van egy katolikus nagynénéd vagy a másé, mit érez hogy a vallását hallja ócsárolni mert a hülye pap megkérdezi és felelni kell? Azt amit mi éreznénk ha a katolikus templomba az atya azt predikalná hogy a protenstánsok pogányok.
Tudom kicsit mellébeszélés de nem az okoz generációs átkokat ha Tiszteled a Szenteket és Jézus Anyját. Kívülről balvanyimadasnak tűnik de meg kell érteni hogy csak tisztelik Szűz Máriát mert Jézus Anyja és a Szenteket is akik életüket adták a hitükért. Mondjuk jobb lenne térdeplés meg szobrok helyett ha ikonok lennének és azok előtt meghajolni és bennük tiszteled akit ábrázolnak. Mondjuk Szent Gheorghe, Nicolae vagy mit tudom én vagy a Szűzanya aki mindig Jézussal van ábrázolva hogy még véletlenül se balvanykent imádják. Utána kéne nézni más vallasanak mielőtt a balvanyimadassal jövünk. Gondolkozzatok már, Jézus nem átkoz meg mert tiszteled az anyját. Nem a református lelkészere kell hallgatni hanem gondolkozni.
Tudjátok mi okoz generacios átkot?
Ha egy idős ártott valakinek? Mondjuk otthagyott egy gyereket a kórházban a sorsára vagy a szegény embereket bántotta vagy az állatokat, vagy ivott vagy Istent káromolta vagy mit tudom.en.
A hitgyülis keresztények is szólnak nyelveken, dicsérik az Istent, és kapnak erőt az evangéliumot hirdetni. :)
Az Isten Szent Lelkét és a Sátánt azért nem jó összekeverni, mert a Szent Lélek káromlása Jézus Krisztus szerint sem ezen a világon, sem az elkövetkezőben nem bocsáttatik meg!
Ha belecsúszol a Szent Lélek káromlásába (ezt a Szent Lélek dönti el), akkor sokkal nagyobb bajt okozol magadnak, mint egy generációs átok, ami az őseid bálványimádása, halottidézése és egyéb okkult tevékenységei miatt jött rád. Ez utóbbi is kegyetlen dolog, de az előbbi esetén rajtad már semmi és senki nem segít! :(
Szép estét kívánok mindenkinek!
A Szent Lélek által ihletett nyelveken szólás legtöbbször az értelem számára érthetetlen. Nem mindig a beszélő által nem tanult, de más számára érthető nyelven beszélnek a nyelveken szólók.
"Mert aki nyelveken szól, nem embereknek szól, hanem az Istennek; mert senki sem érti, hanem lélekben beszél titkos dolgokat."
(Biblia)
A nyelveken szólás csúfolása már az első megjelenésekor, az egyház jeruzsálemi megszületésekor is jelen volt. Ezzel az Isten által elhívott, és a Szent Lélektől a nyelveken szólás ajándékát megnyerőknek tisztában kell lenniük. Jó dolog nyelveken szólni, akkor is, ha egyesek csúfolódnak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!