Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vallás bábnak teszi az embert...

Vallás bábnak teszi az embert nem?

Figyelt kérdés
Én megvagyok keresztelve bérmálkoztam, mai napig is hiszek abban hogy szeretet békességben kell elni, de abban nem hogy olyat mint házasság előtti szex meg nem lehet bulizni hogy ilyet elvár Isten. Jézus jó annyit kér hogy szeretetben éljunk de megvan a saját élete mindenkinek ebbe nem szól bele mert akkor bábok lennénk az egyház akar csak bábnak rá jöttem dicsőség az Úrnak
2021. júl. 1. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Akkor megint megkérdezted :)
2021. júl. 1. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézus csak ennyit kér? Olvastad a teljes Újszövetséget vagy csak betippeled, hogy mi lehet benne? Azért elég komoly dolgokat is mond Jézus, ami sejtésem szerint neked elég szigorúan hangzana.

Attól, hogy valaki betartja a játékszabályokat még nem válik bábbá. Ahogy, a polgári törvények betartása sem tesz téged bábbá, hiszen annak keretein belül azt csinálsz amit akarsz.

2021. júl. 1. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Elmagyaráznád nekem kérdező hogy ha vár valaki a házasságig a szexel az hogyan teszi bábbá?

Azok a házaspárok akik egymás mellett élik le az életüket hűségben ,azok bábok?

- Mit értesz buli alatt? Mert az meg van írva a Bibliában hogy Isten nem szereti azt ha valaki lerészegedik. Ez nem azt jelenti hogy nem lehet alkoholt inni de azt igen hogy mértékkel. És azt sem jelenti hogy hiba ha valaki soha egyetlen kortyot sem iszik. Nem ,nem az!

2021. júl. 3. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
már megint?:D igaz most másik kategória, fejlődünk:D
2021. júl. 4. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Dicsőség az Úrnak! Nagyon röhögök!
2021. júl. 20. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne keverd az egyházat és a vallást, mert egyáltalán nincs közös pontjuk.
2021. júl. 21. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Hmm
2021. júl. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!