Megvan az első néhány pedofil a listán, kik ők?
Figyelt kérdés
A pedofil-ellenes törvény jóvoltából.2021. jún. 26. 00:04
21/24 A kérdező kommentje:
"Kedves" hozzászólók, itt nem én hazudok (a lista ugyanis valóban készül), hanem ezek a bűnelkövető római katolikus papok, akik Isten szolgáinak állítják be magukat, közben a gyermekeket megrontják! A szerencsétlenek azok ti vagytok, akiket ezek a bűnelkövetők megvezetnek!
2021. júl. 2. 22:22
22/24 anonim válasza:
Hazug kérdező, te azt írtad, hogy már van ilyen lista, sőt meg is nevezted az állítólagos lista első helyén lévő személyt. Aki itt hazudik, az egyértelműen te vagy. Nem az első eset, nálad általános dolog a hazudozás.
Engem pedig nem vezet meg senki, de attól, hogy egyesek bűnöket követnek el, nem kell olyan szánalmas hazudozó alakká válnom, mit a kedves kérdezőnek.
23/24 A kérdező kommentje:
Egy cikket ajánlok a kedves fórumozók figyelmébe:
A pedofília botrányok miatt "a német katolikus[ok] tömegével lépnek ki az egyházból".
2021. júl. 3. 15:23
24/24 anonim válasza:
Jó, az az ő dolguk, engem nem különösebben foglalkoztat. Azt hazudtad, hogy van valami lista, erre várok már egy ideje. Elismered, hogy egy hazug vagy, esetleg mutatod a listát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!