Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kérsz az ilyen Istenből?

Kérsz az ilyen Istenből?

Figyelt kérdés
A Biblia Istene minden embert aki nem tér meg elítél és pokolba vet. Mert ugye bűnösök vagyunk! Akkor a jó emberek is poklot érdemelnek? Szerintem egyszer élünk hibázunk emberek vagyunk! De én Ilyen Istenbol nem kérek mint a biblia Istene , aki parancsolgat, pokolba kuld!! En egy szereto Istenben hiszek aki megbocsajt , at ölel!! Es halal utan a mennybe kuld!
2021. ápr. 5. 20:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%
20-as: Hatalmába állna-e a ti jóságos és igaz isteneteknek, hogy tökéletes és boldog világot teremtsen? Ha igen, akkor miért nem teszi? És kérlek mellőzzétek a szabad akaratos dumát, mert piszok gyenge "érv."
2021. ápr. 6. 15:17
 22/23 A kérdező kommentje:
21 es igazad van !!!! A 19, 20 asnak annyit mondanék,, hogy én nem akarok meg őrulni!!! Igen bűnös vagyok mindenki hibázik!!! De tisztelek másokat, jól viselkedek!!! A jó ISTEN bennem van ha létezik!! És Egyszulott Fia Az Ur Jezus!!! Minek járjak gyülibe? Van nekem elég bajom!!! Problemaim ,, nem oldja meg egyik szekta sem!! Ha hiszunk bennunk van!!! Elni kell boldognak lenni ha mindenben korlátozod magad sose lesz az ember boldog!!! Megvagyok keresztelve hiszek és a jo Isten mindig velem van!!! Ha bunt követek el bocsánatot kerek tolle!! Nem kell ehhez semmi pedereszta pap se senki !! Csak az Ur !! Csaladot kell alapítani boldognak kell lenni!!! En jozan ember vagyok! Nem agymosott ! Hala a Jo Istennek !!!
2021. ápr. 6. 15:47
 23/23 anonim ***** válasza:
44%

"És kérlek mellőzzétek a szabad akaratos dumát, mert piszok gyenge "érv."

Inkább ez a gyenge duma, mivel sosem indokoljátok, hogy miért nem értetek egyet ezzel. Én örülök, hogy az Isten nem alkalmaz elmetrükköket, amiről nem tudok. Nem tudnék bízni benne, és bizalmatlanul, rettegve élni örökké az bizony nem túl boldog jövőkép lenne. Tehát megtanultuk most is, hogy a szabad akarat piszok erős érv.

"Minek járjak gyülibe? Van nekem elég bajom!!! Problemaim ,, nem oldja meg egyik szekta sem!! "

Senki nem mondta, hogy járj szektába:) Próbáld elolvasni, amit írtam:) Jézusban való újjászületéshez két személyre van szükséged. Magadra és Jézusra. És mivel Jézus már megtette a magáét, így már csak te maradtál.

"Ha bunt követek el bocsánatot kerek tolle!!"

Helyes. De még jobb, ha nem követsz el bűnt.

"Nem kell ehhez semmi pedereszta pap se senki !! Csak az Ur !! "

Sőt, sima pap sem kell. De ha jó ember vagy, akkor miért rágalmazol másokat? Szidod a papokat, lepederasztázod mindet, szidod a szektákat, holott nem kényszerítenek semmire.

"Elni kell boldognak lenni ha mindenben korlátozod magad sose lesz az ember boldog!!! "

Ezzel egyetértenék, ha nem a bűnre és a pszichés aberrációkra gondolnál. Minden ilyen típusú ember, amilyen te vagy saját vallást akar felállítani, mert gyakorolni akarja a bűnt, de üdvözülni is akar. Nehogy azt hidd, hogy eredeti vagy és egyedi. Már az elején tudtam, hogy ez a problémád. De nem vagy elveszve, csak érd tetten a gondolataid, mikor magadat akarod becsapni és máris elindultál az úton.

2021. ápr. 7. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!