Milyen gázt és mire használtak a német háborús koncentrációs táborokban?
Milyen célból gyártották a Zyklon-B-t? Mennyi időbe kerül a terület kiszellőztetése, miután Zyklon-B-vel fertőtlenítettek? Höss, Auschwitz parancsnoka azt mondta, hogy emberei tíz perccel az után, hogy az áldozatok meghaltak, bementek a „gázkamrákba”, hogy a holttesteket eltávolítsák. Ez mivel magyarázható? Höss azt mondta „vallomásában”, hogy emberei cigarettáztak, miközben kivonszolták a holttesteket a gázkamrákból az „elgázosítás” után tíz perccel. A Zyklon-B nem robbanásveszélyes? Léteznek-e bizonyítékok azokra az amerikai, brit és szovjet intézkedésekre, hogy német foglyokat kínozzanak, és hogy csikarjanak ki belőlük „vallomásokat”, melyeket a nürnbergi és más perekben fel lehet használni? Hány „gázkamra” volt Auschwitzban, amelyekben embereket gyilkoltak meg?
A fenti kérdéseimet szándékosan a valláskritika kategóriában tettem fel.
Mit mondanak a témában kiadott mértékadónak elfogadott könyvek, filmek?
Nem olvastam még semmit erről, de te, kedves kérdező, biztosan utánanéztél már, ha ennyire érdekel.
Nagyon sok mindent elfogadunk "igaznak", mert a legtöbbről személyesen nem tudunk meggyőződni. Így vagyunk magával a második vh.-val is, most akkor mi legyen? Csak filmen láttam! Akkor becsaptak? Nem is volt ilyen, csak egy hülye hamis propaganda?
Sőt megérjük nemsokára, hogy magát Hitlert is letagadják, mint a zsidók által kitalált figurát.
Én úgy látom pedig, hogy válaszoltak már a kérdésedre, vagy neked ebben a témában nincs "jó válasz"?
Hamarosan filmen is láthatod, ahogy összedől a WTC, és tutira a csúnya gonosz terroristák lesznek a bűnösök.
Pearl Harbort is lebombázták, és az amcsik még véletlenül sem tudták, hogy jönnek a szenszejek, á dehogy. Ezt is láttuk már filmen.
Te mindent elhiszel, amit filmekben látsz? Csak úgy kérdem. Van elég példa rá, hogy hogyan hamisítják a történelmet ezen a fronton (is).
Erre mondtam, hogy a politika az emberek félrevezetésének a művészete!
De ettől még a gonosz, az gonosz!
nrm olvastam végig a válaszokat szóval hogyha ismétlek valakit akkor bocs.
a zyklon-b-t nem a tusoló fejeken keresztül juttaták be.
konzervdobozokban tároltál őket és azokat dobálták a zárt térben összeterelt emberek közé.
de ha igazán érdekel a dolog egyszer menj el auschwitzba ott az idegenvezetők elég részletesen beszélnek mindenről. persze mondhatod hogy utólag építették és amit ott mondanak csak hazugság és etetik a népet, de azok után amit én ott láttam nehezen tudom ezt elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!