Ha a Vatikán ennyire gazdag, miért nem segít a szegény/éhező embereken?
Persze nem anyagilag, hanem mondjuk ételosztással is sokat tudnának segíteni a rászoruló embereken. Eddig életemben nem hallottam olyanról hogy Vatikán segítene az éhező Afrikai gyerekeken, ráadásul a Pápának politikai hatalma is van.
A Vatikán mégis mit csinál a több ezer milliárdjaival ha nem segítenek a szegényeknek, miközben a Biblia arra tanít hogy segítsünk az embertársainknak?
Néha meg is szoktam kérdőjelezni hogy ők igazi keresztények vagy csak korrupt álkeresztények.
A Vatikánban nagyon sok pénzt kell félretenni a pedofil papok áldozatainak lefizetésére. Emiatt nem jut sok a szegényeknek.
A római katolicizmus a búcsúcédula árusítása során sem a szegények megsegítése volt a cél, hanem a mérhetetlen pápai mohóság és pénzéhség kielégítése.
Indiai-kalkuttai Teréz anyó "kórházában" a földön aludtak a betegek, sokan meg is haltak egyszerű betegségekben, gyógyszerre nem szántak pénzt, az adományok pedig folytak a vatikáni "Szent Lélek" Bankba.
Az írországi római katolikus "szeretet"-otthonokban a gyermek-halálozás átlag fölötti volt az éhezés és rossz bánásmód miatt. Emiatt kért bocsánatot Eamon Martin érsek, az ír katolikus egyház vezetője.
Egy tegnapi cikk arról, hogy a Római Katolikus Egyház mennyire szereti a gyermekeket:
Nekem nem tűnik gyűlölködésnek....csak kimondja-leírja, amit nem szeretünk olvasni, de attól még sajnos igaz.
Csak nem jó olvasni, mert zavaró.
😂😂😂 a komunizmus miatt van túlnépesedés?
Amiatt a komunizmus miatt amibe minden ötödik ember éhenhalt?
Dehogy kellene kiírtani az emberek felét.
Ha a társadalom elérné a középjólétet mindenhol, magától csökkenne a létszám.
Nem hiába lett európa, meg japán is kiöregedő társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!