A római katolikusok a pokolra kerülnek? Sajnos a többségük bálványimádók és hallottakhoz imádkoznak. Jézus az egyetlen közbenjáró, neki kell imádkozni, nem hallottakhoz.
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 23:57
11/39 anonim válasza:
A világon több vallás létezik. Sokuk szerint a nem hozzájuk tartozó más vallású emberek pogányok/hitetlenek... a pokolra kerülnek. Sokak szerint a vallássosaknak igazuk van. Így mindenki a pokolra kerül, hiszen más más nézőpontból mindenki pogány/hitetlen.
12/39 anonim válasza:
Nem, pokolra csak te fogsz innen kerülni, amilyen gonosz vagy szívedben, már kicsit ott is érezheted magad.
13/39 A kérdező kommentje:
Te is oda fogsz kerülni, mert amit műveltél az már ítélkezés.
2021. jan. 24. 11:58
14/39 anonim válasza:
A kérdésed maga az ítélkezés! Nem szégyenled kicsit se magad? Kíváncsi lennék, hogy melyik szektába jársz, de úgy se lesz benned annyi gerinc, hogy leírd. Ti mind sunyik vagytok, mint mesteretek az ősi kígyó.
15/39 A kérdező kommentje:
Nem. Te nem félsz attól, hogy a tollas kígyó kiszedi a szívedet csak mert nem hittél benne? Ha az kitaláció, akkor a Biblia is.
2021. jan. 24. 12:10
16/39 anonim válasza:
Jézus már megmondta 2000 éve, hogy támadni fognak minket. Íme...
17/39 A kérdező kommentje:
Figyelj! Én nem támadó vagyok, csak feltettem egy egyszerű kérdést, hogy a Biblia ezt tiltja, meg azt. Nem én tehetek róla, hogy nektek ez nem tetszik.
2021. jan. 24. 12:51
18/39 anonim válasza:
Te Jézusban hiszel én meg Allahban, szerinted melyikünknek van igaza?
19/39 A kérdező kommentje:
Neked.
2021. jan. 24. 12:56
20/39 anonim válasza:
Szia, te sosem kértél meg senkit, hogy imádkozzon valamiért, amit te fontosnak tartasz?
Ugyanezt teszik a katolikusok a halott szentjeikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!