Milyen probléma lehet a európai katolikus egyházban amiért 10 éven belül össze fog dölni?
Az Egyesült Államokban válságos helyzetbe került a katolikus egyház, főképp a pedofíl botrányok és az azok eltusolálának botrányai miatt. Az egyház jelentős összegeket kellett kifizessen a kártérítésekre, stb.
Lehet, hogy arra utalt, hogy Europában is érik ehhez hasonló. De tényleg a konkrét illetőt kellene megkérdezni.
Én is hallottam ilyet több forrásból is, hogy össze fog omlani a Római Katolikus Egyház (bibliai nevén: nagy parázna). Egy Vatikánvárosban 4 évig tartó kutatás eredménye azt mutatta ki, hogy a vatikáni felszentelt papok túlnyomó többsége homoszexuális irányultságú, nagy részük ki is éli ezt homokos kapcsolatokban, fiú prostituáltakkal illetve paptársaikkal fajtalankodnak.
A homoszexualitásnak ez a nagy mértéke a papságon belül sok benfenntes vatikáni pap szerint összeomlással fenyegeti a vallási szervezetet.
Luther Márton szerzetes Babilonnak tartotta a 7 dombon alapított szervezetet, és középkori egyeduralmukat babiloni fogságnak nevezte.
"Örülj ő rajta menny, és ti szent apostolok és próféták; mert az Isten büntette meg őt érettetek való büntetéssel."
"
Mert igazak és igazságosak az ő ítéletei, és azt a nagy paráznát, amely a földet megrontotta az ő paráznaságával, elítélte, és megbosszúlta az ő szolgáinak vérét annak kezén.
És másodszor is mondának: Aleluja! és: Annak füstje felmegy örökkön örökké.
"
Idézet a kutatatás eredményeként íródott könyvből:
"A lányok és a homoszexuálisok jelentették a két fő problémát a szentszéki svájci gárdisták számára.
Talán tízszer találkoztunk titokban a Makasar bisztróban. Beszélgetéseink során Nathanael elárulja, hogy mi zavarja igazán a Vatikánban: egyes bíborosok kitartó, néha agresszív nyomulása.
- Ha egy is hozzám mer nyúlni, betöröm a pofáját, és felmondok! - jelenti ki határozottan.
Nathanael nem meleg, még csak nem is melegbarát: rettenetesen dühös a sok bíborosra (neveket mond). Sokkolta, amit a Vatikánban tapasztalt: kettős élet, párvadászat, sőt zaklatás.
- Undorodom attól, amit láttam. Még mindig nem térek magamhoz."
Előzmény a jobb megértéshez:
"Nathanael két nehézségbe ütközött a Vatikánban: a lányokba és a melegekbe. Előbbiek ritkán fordulnak elő, utóbbiak mindenütt jelen vannak."
"Alexis elmondja, hogy egyik bajtársát éjszaka rendszeresen felhívja egy bíboros azzal, hogy szüksége van rá a szobájában.
-Időbe telt, mire ráeszméltem, hogy kielégítetlen emberek vannak körülöttünk, akik a svájci gárdistákban friss húst látnak. Azért kényszerítik ránk a cölibátust, azért nem engednek minket megházasodni, mert maguknak akarnak megőrizni bennünket - ilyen egyszerű ez. Annyira gyűlölik a nőket, annyira perverzek!
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!