Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek a pedofil,...

Mi a véleményetek a pedofil, és homoszexuális papokról?

Figyelt kérdés

Szerintem kész botrány!

Eddig sem értettem egyet az egyház intézményével,ezek után pedig mégúgysem. És még ki tudja hány eltitkolt eset van.

2010. aug. 13. 18:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%

Ez a liberalizmus oka, a papok is emberek! Az, hogy ez divatszakmává vált, az nem azt jelenti, hogy most elkezdünk általánosítani...

[link]

2010. aug. 13. 18:57
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Jaj, ne már megint egy mélyenszántó kérdés:D Mindig is vannak ilyen kretén egyedek, ez nem az egyházat, ha nem az egyént minősíti!

Mondok egy példát:

mi a véleményed a pedofil, homoszexuális tanárokról? ki tudja hány le nem bukott eset van.. ugye akkor nem is járatod majd a gyereked iskolába?:P

A média is felfújja ezeket a botrányokat, gondolj bele, hogy mégis hány ezer "rendes" pap van szerte a világban? Elég kevés ehhez a számhoz képest az a pár...

Vagy mi van azokkal az amerikai diákokkal, olyan közveszélyesek, ugye? Hiszen "állandóan" lövöldöznek. Amerika milliárdos lélekszámú ország, nyilván nagyobb az esélye, hogy egy idióta bekattan...

Tanuld meg, hogy a média: egyrészt nagyrészt a botrányokkal tudja eladni magát (ezt az embert pl. tuti nem hirdetnék- olvasd el a kommenteket is hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=y1WACuPmOro&feature=player_em.. ), másrészt meg nagyon jól lehet lejáratni vele sok mindent, amolyan jó kis fegyver..sokan észre se veszik, hogy befolyásolták őket vele...

2010. aug. 13. 19:01
 3/20 anonim válasza:
68%

Ez még kérdés? Golyót nekik!

Én sem értek egyet az egyházzal. Ha ezt a hivatást választja magának valaki, akkor uralkodjon magán! És ne gyerekeken és a saját nemén élje ki a perverzióit. Undorító és beteges az ilyen ember!

2010. aug. 13. 19:01
 4/20 anonim ***** válasza:

a pedofilokat felgyújtanám ha pap ha nem pap, nem érdekel, hogy beteg. a homoszexualitás más kérdés.

végülis pedofil molesztál, árt másoknak, a homoszexuális viszont nem beteg ergo uralkodik magán (jó esetben). ott annyi különbségnek kéne lennie h nem a nőkkel nem szexel...

2010. aug. 13. 19:41
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
19:01-esnél a pont!
2010. aug. 13. 19:49
 6/20 Dymo ***** válasza:
45%
máglyára velük!!!
2010. aug. 13. 20:25
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy gondolom, hogy a nőtlenség ennek az egésznek az oka. Ezt magyarázza, hogy főleg a katolikus papok ferdék/pedo...

Ha én pap lennénk, hát csak rám jönne a nő utáni vágy, amit valahogyan orvosolni kell...

A hülye agyú pápának kéne végre eltörölni a cölibátust, és szerintem ez sokat javítana a helyzeten!

2010. aug. 13. 20:35
 8/20 anonim ***** válasza:
2010. aug. 13. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:

A Szent Bibliaban,nem ker az Isten colibatust [notlenseget]!!!!A colibatus olyan Istentol szarmazo ajandek mint ,az,hogy egy Istentol felkent ember imadkozik egy masikert es az meggyogyul!Ha a katolikus egyhaz pontosan ertelmezne az Isten igejet ,nem lenne most ez a nagy baj!

Ugyan ez a helyzet ,a szobrok es kepek tiszteletevel is!![balvanyimadas]

2010. aug. 13. 21:11
 10/20 anonim ***** válasza:
A cölibátust azért találták ki,hogy a pápai hatalom ne legyen örökölhető családon belül.Történelmi tény.
2010. aug. 14. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!