Mi a véleményetek a pedofil, és homoszexuális papokról?
Szerintem kész botrány!
Eddig sem értettem egyet az egyház intézményével,ezek után pedig mégúgysem. És még ki tudja hány eltitkolt eset van.
Ez a liberalizmus oka, a papok is emberek! Az, hogy ez divatszakmává vált, az nem azt jelenti, hogy most elkezdünk általánosítani...
Jaj, ne már megint egy mélyenszántó kérdés:D Mindig is vannak ilyen kretén egyedek, ez nem az egyházat, ha nem az egyént minősíti!
Mondok egy példát:
mi a véleményed a pedofil, homoszexuális tanárokról? ki tudja hány le nem bukott eset van.. ugye akkor nem is járatod majd a gyereked iskolába?:P
A média is felfújja ezeket a botrányokat, gondolj bele, hogy mégis hány ezer "rendes" pap van szerte a világban? Elég kevés ehhez a számhoz képest az a pár...
Vagy mi van azokkal az amerikai diákokkal, olyan közveszélyesek, ugye? Hiszen "állandóan" lövöldöznek. Amerika milliárdos lélekszámú ország, nyilván nagyobb az esélye, hogy egy idióta bekattan...
Tanuld meg, hogy a média: egyrészt nagyrészt a botrányokkal tudja eladni magát (ezt az embert pl. tuti nem hirdetnék- olvasd el a kommenteket is hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=y1WACuPmOro&feature=player_em.. ), másrészt meg nagyon jól lehet lejáratni vele sok mindent, amolyan jó kis fegyver..sokan észre se veszik, hogy befolyásolták őket vele...
Ez még kérdés? Golyót nekik!
Én sem értek egyet az egyházzal. Ha ezt a hivatást választja magának valaki, akkor uralkodjon magán! És ne gyerekeken és a saját nemén élje ki a perverzióit. Undorító és beteges az ilyen ember!
a pedofilokat felgyújtanám ha pap ha nem pap, nem érdekel, hogy beteg. a homoszexualitás más kérdés.
végülis pedofil molesztál, árt másoknak, a homoszexuális viszont nem beteg ergo uralkodik magán (jó esetben). ott annyi különbségnek kéne lennie h nem a nőkkel nem szexel...
Én úgy gondolom, hogy a nőtlenség ennek az egésznek az oka. Ezt magyarázza, hogy főleg a katolikus papok ferdék/pedo...
Ha én pap lennénk, hát csak rám jönne a nő utáni vágy, amit valahogyan orvosolni kell...
A hülye agyú pápának kéne végre eltörölni a cölibátust, és szerintem ez sokat javítana a helyzeten!
A Szent Bibliaban,nem ker az Isten colibatust [notlenseget]!!!!A colibatus olyan Istentol szarmazo ajandek mint ,az,hogy egy Istentol felkent ember imadkozik egy masikert es az meggyogyul!Ha a katolikus egyhaz pontosan ertelmezne az Isten igejet ,nem lenne most ez a nagy baj!
Ugyan ez a helyzet ,a szobrok es kepek tiszteletevel is!![balvanyimadas]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!