Létezik olyan, hogy egy megrögzött ateistából radikális vallásos lesz?
#2!
A kérdés arra vonatkozik:
Ateistaként (olyan ember, aki nem hisz transzcendens lények létezésében) miért gondolod azt egyszer csak, hogy mégis létezik valami ilyen?
"Meglátta(m) pár keresztény ember életmódját és szeretetét és azért lettem az."
Ez ugyanis édeskevés indoklásnak!
Lehet, hogy tetszett az életmódjuk, de ez miképpen bizonyította be neked, hogy van Isten?
Ha most megismersz pár buddhista embert és megtetszik az életmódjuk, akkor buddhista leszel?
"Lehet, hogy tetszett az életmódjuk, de ez miképpen bizonyította be neked, hogy van Isten?"
Miért kell bebizonyítani, hogy van Isten? Ha Isten léte bebizonyosodik, akkor nincs szükség hitre. A hit nem feltétlenül racionális dolog, csak ezt egy hitetlen talán nehezen emészti meg.
Nem.
Christopher Hitchens akkor is ateista maradt, amikor már haldoklott.
Soha nem lett vallásos ember.
itt egy ilyen tanúságtétel, ha valaki tud angolul esetleg:
https://www.youtube.com/watch?v=EWDevlijGUI
Találkozz Roy Schoeman-nal, a Harvard Business School egyik volt professzorával, aki arról beszél, hogy egyetemista korában elfogadta az ateizmust, és ez hogyan rángatta a reménytelenség gödrébe le. Megosztja, hogy Isten miként avatkozott bele az életébe csodálatos úton. Most katolikus előadóként dolgozik, és hívő és nem hívő emberek ezreit inspirálja történetével, rátalált az élet valódi értelmére és Isten szeretetének kiáradó óceánjára.
az angol eredeti szöveg YouTube-ról:
Meet Roy Schoeman, a former Professor at Harvard Business School, as he speaks about his acceptance of atheism when he went to university and how it dragged him into a pit of hopelessness. He shares how God personally intervened in his life in a miraculous way. Now working as a catholic speaker and inspiring thousands of believers and nonbelievers with his story, he has found the true meaning of life and the overflowing ocean of God's Love.
Egyszerűen átvettem azokat a tanításokat, amiket Jézus tanított és elkezdtem hinni Istenben. Bebizonyítani persze nem tudom. Előtte úgy hittem Istenben, hogy ő az univerzum működése és a Biblia csak pár bölcs történetet tartalmaz. Attól még, hogy elkezdjek hinni Istenben nem feltétlenül kell az, hogy bebizonyosodjon a létezése. Meg tudom, hogy ez nem is lehetséges, esetleg személyes meggyőződéseket kaphat az ember, mint ahogy én is kaptam.
Itt valami nagyon nem tiszta!!!
A kérdés ÍGY(!!!) szólt:
"Létezik olyan, hogy egy megrögzött ateistából(!!!!!) radikális vallásos lesz?"
Erre te ezeket írod:
#2 válasz: "Igen, például én."
#10 válasz: "#2 vagyok Meglátta(m) pár keresztény ember életmódját és szeretetét és azért lettem az."
#16 válasz: "Előtte úgy hittem Istenben, hogy..."
Ember! ÉRTED te azt, hogy mit jelent az ateista szó????
Mikor voltál te ateista, ha BÁRMILYEN módon hittél istenben???
(A születésedkor...)
Szóval egy nagy kamu hazugság, hogy te ateistából lettél hívő!!!
Megható!
De vajon igaz, vagy csak egy a számtalan propaganda film közül???
itt több más tapasztalatot is megnézhetsz olyanokról, akiknek az életét megváltoztatta a Biblia: [link]
"Az igazság megváltoztatja az emberek életét" -címszó alatt.
Mi okból hazudnának ennyien? nem azt mondja el TE miért és hogyan higgyél. A saját hitükről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!