Miért vannak kiakadva a vallásosok azokra, akik nem hisznek az ilyenben?
Nem vallástalan emberekre vagy az ateistákra vagyunk kiakadva, hanem a harcos vulgár materialista ateistákra, azért az különbség.
Ami a mamádat illeti ő idős, nem ismeri azt a szubkultúrát aminek a zenéjét hallgatod, amit az ember nem ért attól hajlamos tartani.
Inkább ülj vele és beszéljétek meg ahelyett, hogy itt vinnyogsz. Ha ez nem segít hagyd rá, az idősek már csak ilyenek.
feltunk az elkarhozastol attol hogy nem lesz orokeleted, csak mert szerinted hazugsag, keptelenseg vagy hasonlo
Ha viszont nem akarod te dontesed de eletedben is feltunk hogy jo legyel mert az jo szamodra is ha nem is tunik fel
ha mast nem zavarsz vele ugy bombolteted fuled ahogy akarod...
csaladod, illetve mamad (csak?) Ehhez mashogy allhat hozza, nem tudsz rajta valtoztatni o idos(ebb mint te)
rajtad lehetne valtoztatni, artani nem artana ha imadkoznal
a szorakozas viszont arthat, a hangos zene is... amivel tisztaban vagy
sportolas pl. Nem artana,
box, vagy barmi amitol kek-zold lennel, ha a durvulast szereted
kozbe szolna zened
A következő a helyzet, kérdező:
egy ateistának általában elég szilárd a világképe ahhoz, hogy önmagukban ne zavarják a hívők.
Egy hívőnek viszont a világképe 𝐂𝐒𝐀𝐊 a hiten alapul, ezért folyamatos megerősítés kell neki!
EZÉRT akarja, hogy csak hívők legyenek körülötte, méghozzá csakis a saját felekezet!
Én azt veszem észre, hogy általában az ateistákat jobban zavarja, hogy hívő vagyok, mint fordítva. :D
De kinek mi és nem lehet általánosítani. A mama így leírás alapján szektásnak tűnik. Én keresztény vagyok és hallgatok rockot, semmi köze ennek a Sátánhoz. A bűn nem zenei stílustól függ. A speedezős techno vagy az olyan pop, amiben ribizlik riszálják magukat szerintem sokszor károsabb is, mint egy színvonalas, zeneileg jó minőségű rock szám, aminek a szövege is értéket fogalmaz meg és nem abban merül i az összes mondanivalója, hogy dugjunk, partyzzunk és szórjuk a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!