Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Valóban ilyen sok itt a véres...

Valóban ilyen sok itt a véres katolikus?

Figyelt kérdés
Bármilyen kritika éri itt a katolikus vallást máris jönnek a kommentek akik véresen védik itt a katolikus egyház becsületét és hogy az a legjobb legigazabb vallás
2020. nov. 4. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem pont ennek ellenkezője jutott eszembe, bár én feleslegesnek tartottam külön kérdést kiírni. Napi szinten több, akár 2-3-4 kérdés is van kimondottan a katolikusok ellen szegezve. Sose értettem, hogy mi célja ennek a provokációnak, hiszen egyértelmű, hogy a kérdezőt nem igazán a válasz érdekli. Ráadásul sokszor már magában a kérdésben is hazugság szerepel.
2020. nov. 4. 13:07
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

"Valóban ilyen sok itt a véres katolikus?"

Nekem pont ellenkezőleg jön le

2020. nov. 4. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
1%
Keresztes hadjárat mond valamit ?
2020. nov. 4. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Hány kereszteslovag fórumozik itt szerinted?

2020. nov. 4. 13:26
 5/11 A kérdező kommentje:
4. Sok.. ahogy az apostoli jogfolytonosság létezik úgy tuti a kereszteslovagi jogfolytonosság is jelen van 😂
2020. nov. 4. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Mikor a Katolikus Egyházzal kapcsolatosan megjelenik napi 3-4 egyértelműen provokatív kérdés (mert a kérdező nem őszintén érdeklődik vagy segítséget kér, hanem egy hazugságon rugózik), akkor mégis mit vársz?

Nem kell egyetérteni a Katolikus Egyház tanításával. Én sem értek egyet azzal, hogy pl. az adventisták az Úr napjának a szombatot tartják, de az, hogy ezért egy provokatív kérdést feltegyek, az teljesen fölösleges, ráadásul nem is krisztusi.

2020. nov. 4. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Ilyenről nem hallottam még, de ha te mondod, biztos úgy van. Mert azt vettem észre, hogy nem "Igen, ó Uram, Istenem, te Isten vagy, és a te szavad igazság." Hanem a kérdező és katolikusokat sokszor gyalázók, rágalmazók szava az igazság.

2020. nov. 4. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Az vérengző Pista, nem pedig véres.
2020. nov. 4. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező, te nem védenéd ugyanígy a vallásodat, ha csupa hülyeséget állítanának róla?
2020. nov. 4. 17:28
 10/11 anonim ***** válasza:
5%
Inkább fogynak, ahogy a világban meg még jobban.
2020. nov. 5. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!