Jehova tanui szervezet hivei miért jellenek meg mindenhol ahol róluk van kiirva kérdés? Hiába nem nekik van szegezve egy adott kérdés mégis ott eröszakoskodnak téritenek,és privátokat irnak,hiába felszolitják őket hogy ne tegyék,miért?
50
Russel a Bibliakutatókat alapította. Nem Jehova tanúit. Jehova tanúi különválása nem az ő nevéhez kötődik. A piramisról tudok. És? Mi van? Szerinted valamelyik tanú Russel sírjával szórakozgatott vagy mi?
Senkit nem vezettek meg csak te nyalod itt az ökörségeidet😂😂
Különben ne érdekeljen Russel vagy más ember magánélete. Nem értem minek kell folyton dobálózz a vádjaiddal, ahelyett hogy kivesézz egy témát? Akkor hagyd, ez nem a te műfajod 😂
Hívj aminek akarsz. A te hülyeséged... Én nem mondom meg, minek hívlak, mert az nem elég angolos megszólítás.
Mondtam már nem is egyszer, hogy a szeparatista csoportnak volt köszönhető a sok prófécia. Őket kiközösítették és betoltottak mindenféle próféciát. Ma ez a csoport és követőik Igaz Hitű Jehova Tanúinak nevezi magát.
De mondok valamit! Egyetlen meggyőződéses tanú sem hitt ezeknek a próféciáknak akkor sem. Pl a családom sem. Azt mondták (nagyon helyesen), hogy csak Isten tudja az idejét, hogy mikor jön el a vég. Ezért ignroáltuk (többedmagunkkal) ez ilyen jellegű tanokat. Miután sikerült kidobni ezeket a szeparatista tanúkat, nagy reformok következtek be a szervezeten belül.
52
Tudom,egyedül te nem vagy bigott. Minden gyerek álma, hogy olyan legyen mint te. Nagy és okos😂 szörnyen okos és okoskodó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!