Segitenétek ezt az új tantételt megértenem?
Ezt most hallottam= Jehova messiási királyság
Lehet én vagyok lemaradva de én azt hiszem,hogy Jézus Krisztus Isten fia a megváltó,segitsetek kérlek!
A lényeg az, hogy az Őrtorony szervezet az adventistákhoz hasonlóan eszkatologikus lázban ég, szerintük közel a végidő, és a kereszténység lényege az, hogy Isten országa következtében elpusztulnak majd a vallások (az övék nem), és a politikai hatalmak.
Ez a persze ellentmondd annak, ami a korai keresztények üzenete volt a Római Birodalom lakói számára:
Tatianosz: Beszéd a görögök ellen, 21. (Kr. u. 175)-ben:
"Nem vagyunk bolondok, görög férfiak, nem is locsogunk balgaságokat, AZT HIRDETJÜK, hogy Isten emberi alakban megjelent"
Vagyis a kereszténység üzenete abban volt, hogy szerintük Isten emberi alakot öltött, és köztünk járt.
Ehhez köze csincs a Tanúknak, hiszen az ariánus eretnekséget vallják.
Nem azt irtam, hogy Jehova messiási királyság!
Miért gonoszkodsz? Azt irtam, hogy Jehova messiási királysága.
Ez pedig azt jelenti, hogy a fia Jézus kapott ezer évre hatalmat királyi, és Főpapi pozicióba, az irások alapján.
De csak csináld....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!